Marmaris Emeklinin Düşürdüğü Cüzdanı Polis Buldu - Son Dakika
Güncel

Marmaris Emeklinin Düşürdüğü Cüzdanı Polis Buldu

Marmaris Emeklinin Düşürdüğü Cüzdanı Polis Buldu

Emeklinin düşürdüğü cüzdanı polis bulduMuğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir polis memuru, yolda çantasını düşüren emekli 57 yaşındaki Esin Leblebici'ye çantasını teslim ederken, yüzünü güldürdü.

26.04.2016 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emeklinin düşürdüğü cüzdanı polis buldu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir polis memuru, yolda çantasını düşüren emekli 57 yaşındaki Esin Leblebici'ye çantasını teslim ederken, yüzünü güldürdü.

İzmir'den Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne kızının yanına gelen emekli Esin Leblebici, Ulusal Egemenlik Caddesi'nde omzunda asılı çantasının içinden para cüzdanını düşürdü. Şehrin en işlek caddesinde denetim yapan trafik polisi, kaldırımın köşesinde el çantasını fark etti. Çantayı kontrol eden polis, içinde 2 bin 500 lira ile 20 bin lira değerinde hamiline çek, 101 dolar, ehliyet ve kredi kartları gördü. Çarşı Polis Merkezi'ne gelen trafik polisi, kimliğinden tespit edilen Esin Leblebici'ye ulaştı.

BORÇLARIMI ÖDEYEMEYECEKTİM

Çarşı Polis Merkezi'ne gelen Leblebici'ye haberi, Başpolis Rıza Kaplan verdi. Esin Leblebici, para ve çekleri teslim alırken, polis memurlarına teşekkür etti. Emekli olduğunu ve kızının yanına geldiğini söyleyen Leblebici, Dolaştığım iki yerde, bir saat boyunca cüzdanımı aradım. Bulamayınca ağlayarak kızımın yanına giderken, eşim aradı. Cüzdanımın bulunduğunu, Çarşı Polis Merkezi'ne gitmem gerektiği söylendi. Polis çantayı bulmasaydı borçlarımı ödeyemeyecektim, çok teşekkürler dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Emeklinin Düşürdüğü Cüzdanı Polis Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement