Marmaris'in Gözdesi D-Resort Grand Azur Marmaris - Son Dakika
Güncel

Marmaris'in Gözdesi D-Resort Grand Azur Marmaris

Marmaris\'in Gözdesi D-Resort Grand Azur Marmaris

D-Resort Grand Azur Marmaris, çam ormanlarının Ege Denizi'nin benzersiz mavisi ile birleştiği Marmaris'in kordonunda yer alıyor.

10.06.2014 11:44  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otel, kıvrımlı mimarisiyle misafirlerine hatıralarından silinmeyecek, kartpostal gibi Marmaris manzarası sunuyor misafirlerine. Muhteşem bahçesi; çam ağaçları, palmiyeler ve çeşitli çiçeklerle bezeli... Bu bahçenin içinden geçip yalnızca bir kaç dakikada plaja ulaşmak ve kendinizi mavi sulara bırakarak böylesi yeşilliğin keyfini denizden çıkarmak da insana bambaşka huzur veriyor.

Marmaris şehir merkezine sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde olan D-Resort Grand Azur Marmaris, Dalaman Uluslararası Havaalanına 90 km, Bodrum Uluslararası Havaalanı'na ise 130 km uzaklıkta. 2013 yılında tüm odaları, lobi alanı, restoranları oldukça geniş kapsamlı renovasyondan geçen otel, birçoğu deniz manzaralı 324 büyük ve lüks odası, King ve Grand Suite'leri ile farklı beklentileri karşılıyor.

Mavi Bayraklı plajıyla konuklarına tatil keyfi sunan otelde havuz keyfinden vazgeçemeyenler için geniş bir açık havuz alanı mevcut. D-Resort Grand Azur'a çocuklarıyla birlikte gelen aileler için de farklı alternatifler sunuluyor. Çeşitli aktivite ve animasyonların yer aldığı; 04-12 yaş çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği Kids Club'ın yanı sıra otelin çocuklar için ayrılmış kaydıraklı özel oyun havuzu alanı da mevcut. Birinci sınıf su sporları merkezi ve ücretsiz kullanılabilen tenis kortları, D-Resort Grand Azur'da sunulan günlük aktivitelerden sadece birkaçı.

2013 yazı için yenilenen, gerek çatı katında tüm koya hakim harikulade manzarası gerekse Marmaris'te tek olan et restoranı konsepti ile birinci senesinde Marmaris'in yaz-kış göz bebeği olan Steak & Bar'dan sonra D-Resort Grand Azur Marmaris, bu sezon da tamamıyla yenilenen kıyı restoranı ve barı ile kordon keyfine keyif katacak. Açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği sunan Palmiye Restoran da zengin mutfağı ile lezzet durakları arasında. Otelin farklı noktalarına dağılmış beş bar ise geniş içecek menüsü ile yazın tadını unutulmaz kılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marmaris'in Gözdesi D-Resort Grand Azur Marmaris - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement