Marmaris'in İlk Kongre Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'in İlk Kongre Merkezi Açıldı

Marmaris\'in İlk Kongre Merkezi Açıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı turistik Armutalan beldesinde yapılan, Armutalan Kültür ve Kongre Merkezi törenle açıldı.

03.02.2014 18:47  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı turistik Armutalan beldesinde yapılan, Armutalan Kültür ve Kongre Merkezi törenle açıldı.

Marmaris ilçesine bağlı Armutalan beldesinde Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından belediye ile ortaklaşa yapılan Armutalan Kültür ve Kongre Merkezi açıldı. Merkez, TÜRSAB'a tahsis edilen 973 metrekare arazi üzerine bir yılda inşa edildi. Açılışa Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, CHP'li Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Acar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

CHP'li Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, TÜRSAB yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etti. Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise turizme sağladıkları katkıdan dolayı emeği olan kurumlara minnettar olduğunu söyledi. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Artık Marmaris'te kış turizminin başlaması için ilk adımlar atıldı. Gelişmekte olan kongre turizminde bölgenizin pay alacağına inanıyorum. Turizmin çeşitlendirilmesi ve 12 aya yayılması için alternatif kaynaklar hayata geçirilmeli. Bu kaynaklardan biri de bugün açılışını yaptığımız kongre merkezi" dedi.

CHP'li Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve inşaatta çalışan mühendislere plaket verdi. Protokol, içeride düzenlenen resim ve ebru sergisini ziyaret ettikten sonra kongre merkezinde inceleme yaptı.

Marmaris'in ilk kültür merkezi olma özelliğine sahip Armutalan Kültür ve Kongre Merkezi'nde, TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu da hizmet verecek. En üst katında kütüphane yer alan ve çok sayıda konferans salonu bulunan merkezde 700 kişi kapasiteli toplantı salonu da hizmet verecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'in İlk Kongre Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement