Marmaris'in İlk Kültür Merkezi Tamamlanmak Üzere - Son Dakika
Yerel

Marmaris'in İlk Kültür Merkezi Tamamlanmak Üzere

Marmaris\'in İlk Kültür Merkezi Tamamlanmak Üzere

Merkezin inşaatını gezen TÜRSAB Başkanı Ulusoy, açılışın kısa süre sonra yapılacağını bildirdi.

16.12.2013 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Marmaris'te yapılan Armutalan Kültür Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

TÜRSAB tarafından Armutalan beldesinde yaptırılan kültür merkezine Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ile gelen Ulusoy, inşaat yetkililerinden bilgi aldı. İnşaatın tamamlanmak üzere olduğunu belirten Ulusoy, açılışın da kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceklerini söyledi.

Ulusoy, "Bir süre önce genel kurulumuz oldu ve tekrar başkanlığa seçildim. Bundan dolayı çok yoğun çalışıyordum ve kültür merkezini ziyaret edememiştim" dedi.

Açılışla ilgili ünlü orkestra şefi  Gürel Aykal ile görüştüğünü ifade eden Ulusoy, açılışta çok güzel bir konser düzenleyeceklerini anlattı. Ulusoy, merkezin ülke ve bölge turizmine katkı sağlayacağını vurguladı.

Kültür merkezinin arazisinin belediyeleri tarafından tahsis edildiğine dikkati çeken Ünlü ise "Bu, Marmaris için çok önemli. Çünkü bölgemizde bir kültür ve kongre merkezi yok. Açığı bu bina kapatacak. İnşaatta artık sona gelindi" diye konuştu.

Marmaris'in ilk kültür merkezi olma özelliğine sahip binada TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu da hizmet verecek.

En üst katında modern bir kütüphane yer alacak merkezde çok sayıda konferans salonu bulunacak. Bin 544 metrekare genişliğindeki alanda inşa edilen merkez, 19 yıl sonra belediyeye devredilecek. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaris'in İlk Kültür Merkezi Tamamlanmak Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement