Marmaris Kuaförler Sahnede Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika
Güncel

Marmaris Kuaförler Sahnede Hünerlerini Sergiledi

Marmaris Kuaförler Sahnede Hünerlerini Sergiledi

İtalyan kozmetik markası ZFC firmasının kuaförlere yönelik Akademik Eğitim Programı'nın beşincisi dün (Çarşamba) Muğla'nın Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesi'ndeki Martı Resort Otel'de gerçekleştirildi.

04.12.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalyan kozmetik markası ZFC firmasının kuaförlere yönelik Akademik Eğitim Programı'nın beşincisi dün (Çarşamba) Muğla'nın Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesi'ndeki Martı Resort Otel'de gerçekleştirildi. ZFC firmasının ürün verdiği yaklaşık 500 kuaför salonu ve bin 500 çalışanın katıldığı eğitimlerde saç ve makyaj şovlarına yer verildi.

Eğitimle ilgili bilg iveren ZFC Kozmetik Türkiye Genel Müdürü Ziya Dursun uzun zamandan beri Türkiye'de de faliyet gösterdiklerini ve hem üretim hem satış hem de dağıtım alanında hizmet verdiklerini belirtti. Dursun Periyodik olarak bu eğitimleri bizlerle çalışmayı tercih eden kuaför salonları için düzenliyoruz. Bu yıl gelen talepler doğrultusunda yeniden Marmaris'i seçtik. Bugün burada arkadaşlarımız hem makyaj hem de saç konusunda periyodik ve uygulamalı eğitimler alacaklar. Son olarak da aldıkları eğitimleri bir şov havasında pratiğe dökecekler. Burada bizlere makyaj konusunda Avrupa birincisi olan Çiğrem Erten ile saç konusunda hem dünya birinciliği hem de saç gradprix'inde bireysel olarak 6 kez şampiyon olan Muhittin Yüşan eşlik ediyor. Saç ve makyaj adına ne varsa burada da o olacak dedi.

Etkinlikte ilk önce makyaj konusunda eğitim alan ve pek çok yarışmada dereceye giren makyözler hünerlerini ortaya koydu. Sonrasında ise saç konusunda yine dereceleri olan kuaförler mankenlerin saçlarında sanatlarını konuşturdu. Sahnede yapılan modeller katılımcılardan büyük alkış aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Kuaförler Sahnede Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement