Marmaris - Liselilerin Döner Bıçaklı Kavgası Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Marmaris - Liselilerin Döner Bıçaklı Kavgası Güvenlik Kamerasında

Marmaris - Liselilerin Döner Bıçaklı Kavgası Güvenlik Kamerasında

Liselilerin döner bıçaklı kavgası güvenlik kamerasındaMuğla'nın Marmaris İlçesi'nde, kız yüzünden çıktığı öne sürülen sözlü tartışmada bir grup liseli döner bıçaklı, tekmeli ve yumruklu kavga etti.

10.03.2016 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liselilerin döner bıçaklı kavgası güvenlik kamerasında

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, kız yüzünden çıktığı öne sürülen sözlü tartışmada bir grup liseli döner bıçaklı, tekmeli ve yumruklu kavga etti. Ölü ve yaralının olmadığı kavga anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, dün (çarşamba) akşam saatlerinde, Kemeraltı Mahallesi'ndeki Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'nin arkasında bulunan çıkmaz sokakta meydana geldi. Okullarından çıktıktan sonra toplanan yaklaşık 30 liseli, sokak ortasında konuşmaya başladı. Konuşma, bir anda yüksek sesle tartışma ve küfürleşmeye, ardından da yumruklu tekmeli kavgaya döndü. Çevredeki esnaf, kavgayı ayıramaya çalıştı. Ancak başaramayınca, polisi telefonla arayarak yardım istedi. Bunu öğrenen öğrenciler, hızla kaçarak sokaklara dağıldı. Olay yerine gelen polis, kimseyi bulamayınca bölgeden uzaklaştı. Yarım saat sonra bu sefer ilk buluştukları yerin iki sokak ilerisindeki 99 Sokak'ta buluşan liseliler tekrar kavgaya başladı. Bu sefer kavgada, döner bıçağı dahi kullanıldı. Araya giren vatandaşların müdahalesiyle öğrenciler dağıtılarak uzaklaştırıldı. Kavgada ölen ya da yaralan olmaması sevindirdi. O anlar çevredeki güvenlik kameralarınca görüntülendi. Kavganın kız yüzünden çıktığı öne sürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris - Liselilerin Döner Bıçaklı Kavgası Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement