Marmaris Plajları Çadırkent Oldu - Son Dakika
Güncel

Marmaris Plajları Çadırkent Oldu

Marmaris Plajları Çadırkent Oldu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bayram tatili için gelenler, otellerde yer bulamayınca halk plajını çadır kente çevirdi.

07.07.2016 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bayram tatili için gelenler, otellerde yer bulamayınca halk plajını çadır kente çevirdi.

Marmaris'e bayramın ikinci günü gelen ve önceden rezervasyon yaptırmayan tatilciler yüksek fiyatlar nedeniyle kalacak yer bulamayınca deniz kenarına çadır kurdu. Denizli, Aydın, Söke ve İzmir'den gelen bazı vatandaşlar, Atatürk Caddesi'ndeki 3.5 kilometrelik halk plajında konakladı. Aralıklarla 30 çadırın kurulduğu plajda tatilciler, mangal yaktı, tüp üstünde yemek yaptı, çay demledi. Bir günlüğüne çadır kuran tatilciler, serinlemek için denize girdikten sonra bugün toplanarak geldikleri araçlarıyla geri döndü.

'GÜZEL BİR TATİL GEÇİRDİM'

Denizli'den gelen Ramazan Cengiz, "Dört duvar arasında zamanımız geçiyor. Bu bayram  ailemle beraber, doğa ile baş başa bir tatil geçirmek istedik. Kamp yapılacak yerlerde aşırı sinek ve bakımsızlık olduğu için halk plajını tercih ettik" dedi.

İzmirli mühendis Mehmet Arpacıklı da, "Herşey dahil sistemi çalışan oteller dolu. Küçük apart oteller ise çok yüksek fiyat çıkardılar. Sadece konaklamaya o apartlara 150 lira vermektense aracımda bulundurduğum çadırımı plaja kurarak tatil yapıyorum. Apart otele vereceğim 150 lirayı restoran ve kafeteryalarda harcadım. Mutlu, huzurlu ve güzel bir tatil geçirdim" diye konuştu.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Plajları Çadırkent Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement