Marmaris'ta Ensar Vakfından Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Marmaris'ta Ensar Vakfından Kutlu Doğum Etkinliği

Marmaris\'ta Ensar Vakfından Kutlu Doğum Etkinliği

Ensar Vakfı Marmaris Şubesi, Kutlu Doğum Haftası kapsamında Yazar ve doktor olan Senai Demirci’nin konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledi.

21.04.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ensar Vakfı Marmaris Şubesi, Kutlu Doğum Haftası kapsamında Yazar ve doktor olan Senai Demirci'nin konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledi.

Ensar Vakfı Marmaris Şubesi, Kutlu Doğum Haftası kapsamında yazar ve tıp doktoru olan aynı zamanda çeşitli illerde ve ilçelerde düzenlediği konferanslarla tanınan Senai Demirci'yi Marmaris'te misafir etti. Demirci'nin "biz sende misafiriz efendimiz" konulu konferansı öncesi Marmaris'in tanınmış isimlerinden diş doktoru Zekeriya İlkhan ve eşi Çiğdem İlkhan'ın ebru sanatını icra ettikleri "renklerin duası" adlı sergisinin açılışı yapıldı. Sergi açılışına çok sayıda davetlinin yanı sıra Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da katıldı.

Yıllardır ebru sanatıyla ilgilendiğini söyleyen Dişçi Zekeriya İlkhan, sergi hakkında bilgi vererek, eserlerinin satışa sunulacağını ve elde edilen gelirin Ensar vakfına bağışlanacağını kaydetti. Zekeriya İlkhan'ın eşi Çiğdem İlkhan ise, "Bu sergi eşimle birlikte açtığımız ikinci sergimiz. Sergimiz sabır isteyen bir sergi oldu" dedi.

Düzenlenen gecede ilahiler okundu, özellikle semazen gösterisi davetlilerin beğenisini topladı.Gecenin sonunda Yazar Dr. Senai Demirci "Biz Sende Misafiriz Efendimiz" konulu konferansını verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'ta Ensar Vakfından Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement