Marmaris'te 5 Bin Kişi Yılbaşını Sokakta Kutladı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te 5 Bin Kişi Yılbaşını Sokakta Kutladı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, Belediye tarafından 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda düzenlenen yeni yıl kutlamalarına soğuk havaya rağmen yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

01.01.2017 04:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, Belediye tarafından 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda düzenlenen yeni yıl kutlamalarına soğuk havaya rağmen yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Marmaris Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel yılbaşı kutlaması 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda yapıldı. Neon ışıklar ile süslenen meydanda açılan stantlarda içecek, yiyecek ikramı yapıldı. Termometrelerin eksi iki gösterdiği soğuklarda yaklaşık 5 bin kişi meydanı doldurdu. İlk olarak DJ'ler kurulan sahnede çaldıkları hareketli müziklerle kalabalığı coşturdu. Ardından halkın yakından tanıdığı yerel sanatçı Asuman, saat: 22.50'de sahne aldı. Sanatçı, hareketli şarkılarıyla kalabalığı coşturdu. Vatandaşlar, hareketli şarkılar eşliğinde meydanda dans etti. Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar ve eşi Sevgi Acar meydanda halkın arasına karışarak yeni yıllarını kutladı.

GENÇLERDEN BAŞKANA HEDİYE Meydanda burslu okutulan öğrencilere katkı sağlamak için açılan stantta bekleyen gençler, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'a fotoğrafı ve altında "Cumhuriyet'in Kalesi Marmaris. Marmaris'in Kalesi Ali Acar, CHP Gençlik Kolları'ndan sevgilerle" yazılı küçük tabloyu yılbaşı hediyesi olarak verdi. HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Trafiğe kapatılan Ulusal Egemenlik Caddesi'nde, yeni yılın ilk saniyelerinde havai fişek gösterisi yapıldı. Marmaris Belediyesi yetkilileri tarafından dört apartmanın çatısından 500 tane havai fişek patlatıldı. Havai fişekler ile gece gündüze döndü. Vatandaşlar, muhteşem gösteriyi cep telefonlarıyla çekerek sosyal medyada " Cennet Marmaris" yorumuyla paylaştı.

KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜ MEYDANDA KUTLAMA YAPTI

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, yeni yılı kutlamanın yapıldığı 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda karşıladı. Kaymakam Yüksel ve Emniyet Müdürü Sarıkaya, vatandaşların yeni yılını kutlayarak iyi dileklerini iletti. Havai fişek gösterisi sonrası Kaymakam Yüksel ve Emniyet Müdürü Sarıkaya, nöbet yerlerini dolaşarak polislerin yeni yılını kutladı. Heyet, daha sonra eğlencenin merkezi olarak kabul edilen Yat Limanı ve Barlar Sokağı'nda incelemelerde bulundu.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, "Sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum. Hepimiz vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için görevimizin başındayız" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te 5 Bin Kişi Yılbaşını Sokakta Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement