Marmaris' Te Ambulans Rallisi Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Marmaris' Te Ambulans Rallisi Heyecanı

Marmaris\' Te Ambulans Rallisi Heyecanı

'marmaris ve Fethiye Ölüdenizde ATV dediğimiz 4 tekerlekli motorsikletlerle, Bodrum ve Marmaris'te motorsikletli ekiplerimizle ve ayrıca Muğla Merkez ve dar sokakları olan bölgelerimizde scooter tarzı motorsikletlerle olaylara ilk müdehaleyi...

30.10.2013 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'marmaris ve Fethiye Ölüdenizde ATV dediğimiz 4 tekerlekli motorsikletlerle, Bodrum ve Marmaris'te motorsikletli ekiplerimizle ve ayrıca Muğla Merkez ve dar sokakları olan bölgelerimizde scooter tarzı motorsikletlerle olaylara ilk müdehaleyi sağlıyoruz. Ayrıca, uzun zamandır planlamasını yaptığımız bir projeyi de bu yıl hizmete sokarak Dalyan kanalında zodyak botla ilk yardım hizmetini vatandaşlarımıza sunuyoruz. Bütün bunlara ilave olarak Milas'ta ve Fethiye Babadağ'da C tipi diye adlandırdığımız iki de istasyon hizmete açtık dedi.

Konuşmaların ardından kura çekimiyle ambulanzs rallisine başlandı. Otelin Plaj kısmında dört etaptan oluşan parkurda ilk olarak, temsili olarak ağaca çarparak kaza yapan bir otomobilin içindeki yaralıyı 8 dakikada çıkartıp ambulansa taşıma görevini tamamlayan ekipler sonrasında sırrasıyla boğulma, yüksekten düşme ve hasta taşıma parkurlarını geçti. Gün boyu sürecek etkinlik, akşam çok sayıda temsili yaralının olacağı beşinci parkurdaku kurtarma ve ilk yardım ile sürecek.

Yarın ise yapılacak hakem değerlendirmelerinin ardından dereceye girenlere ödülleri dağıtılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris' Te Ambulans Rallisi Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement