Marmaris'te Ambulansla Kamyonet Çarpıştı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Ambulansla Kamyonet Çarpıştı: 4 Yaralı

Marmaris\'te Ambulansla Kamyonet Çarpıştı: 4 Yaralı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde ambulans ile kamyonetin çarpışması sonucu, biri yüksekten düştüğü için hastaneye götürülen 10 aylık bebek, 4 kişi yaralandı.

04.06.2016 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde ambulans ile kamyonetin çarpışması sonucu, biri yüksekten düştüğü için hastaneye götürülen 10 aylık bebek, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Marmaris- Datça Karayolu'nun 27'nci kilometresindeki Değirmenyanı Mahallesi'nde meydana geldi. Bozburun Mahallesi'nde yüksekten düşerek yaralanan bebeği Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürmek için yola çıkan 27 yaşındaki Burhan Çoban yönetimindeki ambulans, tali yoldan çıkan 80 yaşındaki Mehmet Altaş yönetimindeki 48 AZ 104 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet, park halinde başka bir araca çarparak durabildi. Kazada, 10 aylık bebek ile ambulans şoförü Burhan Çoban, sağlık personeli 24 yaşındaki Oğuzhan Özkurt ve kamyonet sürücüsü Mehmet Altaş yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Mehmet Altaş ile bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan karayolu karayolu, araçların çekilmesinin ardından yaklaşık bir saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Ambulansla Kamyonet Çarpıştı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement