Marmaris'te Çocuklardan "Doğa ve Hayvan" Koruma Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Çocuklardan "Doğa ve Hayvan" Koruma Etkinliği

Marmaris\'te Çocuklardan "Doğa ve Hayvan" Koruma Etkinliği

Marmaris'te çocuklardan "Doğa ve Hayvan" koruma etkinliğiMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki, İçmeler Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Çocuk Kulübü Üyesi 8-13 yaş arası çocuklar, ebeveynlerin dikkatini çekmek için 'Doğa ve Hayvan' temalı etkinlik düzenledi.

24.09.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te çocuklardan "Doğa ve Hayvan" koruma etkinliği

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki, İçmeler Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Çocuk Kulübü Üyesi 8-13 yaş arası çocuklar, ebeveynlerin dikkatini çekmek için 'Doğa ve Hayvan' temalı etkinlik düzenledi. Çocuklar, ebeveynlerine ellerinde 'Bu dünya hepimizin' yazılı pankartla, mini tiyatro ve skeçler sundu.

Marmaris Belediyesi ve Pir Sultan Abdal Derneği desteğiyle İçmeler Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği'nin 8-13 yaş arası çocuk kulübü üyeleri, farkındalık yaratmak için 'Doğa ve Hayvan' temalı etkinlik düzenledi. Beldibi Mahallesi çok amaçlı açık hava salonunda düzenlenen etkinliğe vatandaşlar kedi ve köpekleriyle katıldı. Çocuklar ayrıca üyesi oldukları Doğayı Hayvanları Koruma Derneği'nin (DOHAYKO) tişörtlerin giydi. Ebeveynlerin karşısına giydikleri 'DOHAYKO Çocuk Kulübü' yazılı tişört, yüzlerinde hayvan maskeleri ve ellerinde 'Bu dünya hepimizin' yazılı pankartla çıkan 12 çocuk, ilk olarak 'Hayvan ve doğa' konulu mini tiyatro oyununu sergiledi. Ardından doğa ve hayvanları korumak için yapılması gerekenleri anlattı. Anlatımlarda, İçmeler Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Çocuk Kulübü üyesi Ceren Devamlı, "Çocuklarınızı karne günü sırf sevindirmek için hayvan almayın. Çocuklarınıza hayvan ve doğa sevgisi aşılayın. Bu dünya hepimizin ve hepimize yer var. Hayvanları ve doğayı koruyarak biz geleceklerinize sahip çıkın" dedi.

İçmeler Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Semin Biter ise, "Çocuklarımıza önce vicdanlı olmaya, sevgi göstermeyi, karşısındakinin kendisine benzemese bile onun gibi acı çekeceğini anlatıyoruz. Ayrıca doğa ve hayvanları korumak için bilgiler paylaşıyoruz. Amacımız, ebeveynlerin doğa ve hayvanları koruması için bu tür etkinliklerle farkındalık yaratmak" dedi.

Dernek üyeleri ise açtıkları stantlarda yiyecek, içecek, ikinci el giyim eşyalarını 5 ile 30 lira arasında satışa sundu. Hafta sonuna kadar devam edecek olan etkinlikte elde edilecek gelir hayvanların barınma ihtiyaçlarına aktarılacağı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Çocuklardan 'Doğa ve Hayvan' Koruma Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement