Marmaris'te 'Cumhuriyet Bayramı' Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te 'Cumhuriyet Bayramı' Seferberliği

Marmaris\'te \'Cumhuriyet Bayramı\' Seferberliği

Marmaris'te 'Cumhuriyet Bayramı' seferberliğiMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde yerel medyanın da destek verdiği vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için seferber oldu.

26.10.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te 'Cumhuriyet Bayramı' seferberliği

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde yerel medyanın da destek verdiği vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için seferber oldu. İlçedeki sokaklar, caddeler, evler, işyerleri, Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle süslenmeye başlandı.

Marmaris'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesi vatandaşı hazırlık heyecanı sardı. Özellikle 23 Nisan kutlamaları için düzenledikleri çeşitli etkinliklerle bilinen Marmaris 105 Sokak sakinleri, yerel medyanın da desteğiyle hazırlıklara başladı. 105 Sokak'taki hazırlıklara öncülük eden 61 yaşındaki Salih Yazgan, 105 Sokak'ın, tüm ilçeye hatta tüm Türkiye'ye örnek olmasını istediklerini söyledi. Salih Yazgan, "Sokağımız '23 Nisan Sokağı' olarak tanınıyor. Ancak biz her ulusal bayramımızda burayı Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle donatıyoruz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, tüm Marmaris'in, tüm ülkemizin aynı şekilde süslenmesini diliyoruz" dedi.

SOKAKTA 10'UNCU YIL MARŞI ÇALACAK

29 Ekim'de, sokakta özel bir kutlama programı yapmayacaklarını belirten Yazgan, "Sokağımızda sadece 23 Nisan'da çocuklar için elimizden geldiğince en renkli kutlamaları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. 29 Ekim'de böylesine bir etkinliğimiz olmayacak. Ama sabah saat 11.00 ile 17.00 arasında ev ve işyerlerimizden sık aralıklarla 10. Yıl marşımız yüksek sesle çalacak" diye konuştu.

YEREL MEDYA ÇAĞRI YAPTI

Öte yandan; yerel medya hem yayın organlarından hem de sosyal medya üzerinden ilçe halkına 'Haydi Marmaris fark yarat, her yeri şanlı Bayrağımız, Ata'mızın posterleriyle donat' çağrısı yaptı. Çağrıya kısa sürede cevap geldi. İlçenin birçok noktasına Türk bayrakları, Atatürk posterlerinin asılmaya başlandığı gözlendi.

VOLKAN KONAK KONSERİ

Marmaris Belediyesi de 29 Ekim kutlamalarına renk katmak için özel programlar hazırladı. İlçede çelenk sunma ve tören geçişinin yanı sıra belediyenin organizasyonuyla Volkan Konak, 28 Ekim akşamı Atatürk Meydanı'nda konser verecek. 29 Akşamı ise fener alayı düzenlenecek. Konsere ve fener alayına binlerce kişinin ilgi göstermesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te 'Cumhuriyet Bayramı' Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement