Marmaris'te Darbe Girişimi Gecesinde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Darbe Girişimi Gecesinde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Marmaris\'te Darbe Girişimi Gecesinde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Marmaris'te darbe girişimi gecesinde kaybolan gencin cesedi bulunduMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, askeri darbe kalkışması akşamından bu yana kendisinden haber alınamayan 23 yaşındaki Ramazan Eren cesedi ormanlık alanda bulundu.

23.07.2016 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te darbe girişimi gecesinde kaybolan gencin cesedi bulundu

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, askeri darbe kalkışması akşamından bu yana kendisinden haber alınamayan 23 yaşındaki Ramazan Eren cesedi ormanlık alanda bulundu. Eren'in cesedinde yapılan incelemede herhangi bir yara ya da darp izine rastlanmadı.

Olay, bugün akşam saatlerinde Sarıana Mahallesi Eski Garaj Yolu ve halk dilinde Aksaz Yolu olarak bilinen ormanlık alandan kötü konular gelmesi üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Darbe gecesi Cumhurbaşkanı'nın kaldığı ötele saldırı düzenleyen firari askerleri arayan polis, konuyla alakalı olabileceğini düşünerek, bölgeye çok sayıda ekip sevk etti. Karayoluna 100 metre mesafedeki ormanlık alanda yapılan aramada bir erkek cesedi bulundu. Bu sırada darbe gecesinden bu yana kendisinden haber alınamayan Ramazan Eren'in ağabeyi olay yerine geldi. Yapılan incelemede ölen kişinin Ramazan Eren olduğu ağabeyinin teşhisiyle belirlendi. Darbe girişiminin yaşandığı gece evden iş bulmak için çıktığını söyleyen ve Ramazan Eren'in cesedi savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Darbe Girişimi Gecesinde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement