Marmaris'te Darbeci Askerler Otelin Yerini Vatandaşlara Sormuş - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Darbeci Askerler Otelin Yerini Vatandaşlara Sormuş

Marmaris\'te Darbeci Askerler Otelin Yerini Vatandaşlara Sormuş

Marmaris'te darbeci askerler otelin yerini vatandaşlara sormuşMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konakladığı otelden ayrılmasının ardından bir grup askerin durdurdukları araçlardaki kişilere Erdoğan'ın konakladığı otelin adresini sorduğu öğrenildi.

23.07.2016 04:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te darbeci askerler otelin yerini vatandaşlara sormuş

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konakladığı otelden ayrılmasının ardından bir grup askerin durdurdukları araçlardaki kişilere Erdoğan'ın konakladığı otelin adresini sorduğu öğrenildi. O anlar ise bir iş yerinin kameralarına yansıdı.

15 Temmuz Cuma gecesi Marmaris İlçe merkezine sekiz kilometre mesafede ki Turban Mevkii'nde bulunan beş yıldızlı Grand Yazıcı Club Otel'de tatilini geçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasının ardından ilk helikopterlerle gelerek havadan indirildikten sonra "Karma Timi" 23 askerin görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasından haberleri olmayan "karma timi" askerler, sahil yoluna çıkan ara yollarda durdurdukları araç sürücülerine ve inen bir kişiye otelin yerini sordukları kamera görüntüleriyle ortaya çıktı. Araçtan inen bir kişi karşısında çok sayıda askeri görmesiyle şaşkınla olduğu yerde kaldığı kameralara takıldı. Kabri pantolonlu, tişörtlü ve ayağında terlikli kişinin yanına gelen askerin otelin yerini sorduğu görüldü. Eli ile oteli işaret eden şahsı yanına alan asker kısa bir süre sonra serbest bıraktı. Korku ve panik yaşanan şahıs, hızlı adımlarla uzaklaştığı görüldü.

Büyük bir dikkat, sessizlik ve tek sıra halinde ilerleyen askerler, otel yerini tespit ettikten sonra 100 metre mesafedeki Grand Yazıcı Club Otel yönüne doğru gittikleri görüldü.

Güvenlik kamera kayıtlarında tarihi doğru ama saatin yanlış olduğu tespit edilerek yetkili kurumların kayıtlarında tutanak altına alındı. Askerlerin helikopterlerden indikten sonra toplanıp takribi saat: 03.15 sıralarında hareket etmeye başladığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Darbeci Askerler Otelin Yerini Vatandaşlara Sormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement