Marmaris'te Darp İddiası - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Darp İddiası

Muğla'nın Marmaris ilçesinde avukat Yamaç Kaya, kendisini darbettikleri iddiasıyla Belediye Başkanı Ali Acar ve koruması Yunus Şahin'den şikayetçi oldu.

26.05.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde avukat Yamaç Kaya, kendisini darbettikleri iddiasıyla Belediye Başkanı Ali Acar ve koruması Yunus Şahin'den şikayetçi oldu.

Geçen dönem CHP'den milletvekili aday adayı olan ve CHP İlçe Başkanlığı da yapan Yamaç Kaya, Çarşı Polis Merkezi'nde ifade verdi.

Kaya, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, bir müvekkiline ait dilekçeyi Marmaris Belediyesi evrak kayıt bölümüne götürdüğü sırada Acar ve koruması Şahin'in içeri girdiğini söyledi.

Bu sırada kendisine bakan Acar ve korumasına, niye baktıklarını sorduğunu belirten Kaya, bunun üzerine Şahin'in kendisini yumrukladığı, Acar'ın yumruklarının ise isabet etmediğini öne sürdü.

Olayda dudağının patladığını savunan Kaya, "Cumhuriyet Halk Partisine senelerimi verdim. İlçe başkanlığı yapmış, milletvekilli aday adayı olmuş biri olarak CHP'li bir belediye başkanından hakarete uğramayı ve darbedilmeyi hak etmiyorum." diye konuştu.

Marmaris Belediyesinden açıklama

Marmaris Belediye Başkanlığından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yamaç Kaya ile belediye personelimiz arasında tartışma yaşandığı yönündeki iddialar üzerine adli soruşturma başlatılmıştır. Konu, ilgili makamlar tarafından araştırılacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Darp İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement