Sevenleri Marmaris'te Demirtaş'a Bağışta Bulundu - Son Dakika
Güncel

Sevenleri Marmaris'te Demirtaş'a Bağışta Bulundu

Sevenleri Marmaris\'te Demirtaş\'a Bağışta Bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Demirtaş gönüllüsü olduklarını belirten bir grup, Selahattin Demirtaş'a destek için Ziraat Bankası Şubesine para bağışında bulundu.

17.07.2014 23:06  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Demirtaş gönüllüsü olduklarını belirten bir grup, Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a destek için Ziraat Bankası Şubesi'nde para bağışında bulundu. Gruba tepki gösteren bir vatandaş Türk bayrağı açıp slogan attı ve polis müdahalesiyle banka önünden uzaklaştırılarak karakola götürüldü.

Marmaris'te bir grup, Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a destek için para bağışında bulundu. Grup, Selahattin Demirtaş'ın posteri ile ellerinde döviz taşıyarak banka önünde beklemeye başladı. Bu sırada bankanın güvenlik görevlileri grubun banka önünü boşaltmasını istedi. Demirtaş gönülleri ile güvenlik görevlileri arsında kısa süreli tartışma yaşandı. Gönüllüler daha sonra bankaya girerek bağış parasını hesaba yatırdı. Grubun bankaya geldiğini öğrenen Mustafa K. isimli bir vatandaş, Demirtaş gönüllülerinin eylemine tepki göstererek Türk bayrağı açtı, PKK terör örgütü aleyhine slogan attı. Polis, Mustafa K.'ye müdahale ederek karakola götürdü. Bir süre karakolda tutulan şahıs, daha sonra salıverildi.

Grubun üyelerinden Ümmüdağ Dağsu ise, "İlk kez kadınları ve ezilenleri temsil eden bir cumhurbaşkanı adayı ile karşı karşıyayım, onun için Selahattin Demirtaş'a destek veriyorum ve maddi bağışta bulunacağım" dedi.

İnsan hakları ve ekoloji aktivisti Sergen Sucu ise yaptığı açıklamada, Türkiye'de tüm halkları temsil edebilecek tek cumhurbaşkanı adayının Selahattin Demirtaş olduğunu savundu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sevenleri Marmaris'te Demirtaş'a Bağışta Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement