Marmaris'te İki Restoran ve Bir Barın Kaçak Kısımları Yıkıldı - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te İki Restoran ve Bir Barın Kaçak Kısımları Yıkıldı

Marmaris'te iki restoran ve bir barın, projesine aykırı olduğu belirtilen kısımları belediye ekiplerince yıkıldı.

02.03.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te iki restoran ve bir barın, projesine aykırı olduğu belirtilen kısımları belediye ekiplerince yıkıldı.

Belediye encümeni, Tepe Mahallesi'nde Barlar Sokağı'nın girişinde bulunan bir bar ve Adaköy Mahallesi'nin Aktaş mevkisindeki denize sıfır konumdaki restoranlardan ikisinin imar projesine aykırı kısımlarının yıkılmasına karar verdi.

Çok sayıda zabıta ile Tepe Mahallesi'ne gelen Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilk olarak barın bahçe kısmında yer alan ahşap kısımları yıktı. Ekipler daha sonra Aktaş'a giderek, restoranların sahil tarafında bulunan projeye aykırı yerlerdeki eşyaları dışarı çıkardı. Kaçak bölümlerin yıkımı, daha sonra iş makinelerinin yardımıyla gerçekleştirildi.

Yıkım yapılan restoranlardan birinin yetkilisi ve eski Belediye Meclisi üyesi Gökhan Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yıkımın işletmenin tamamını kapsamadığını söyledi.

Kararın cuma günü ellerine ulaştığını belirten Uysal, şunları kaydetti:

"Marmaris'te yıkım kararı çok önceden alınmış yerler bulunmasına rağmen, belediye ekipleri hiç zaman kaybetmeden buraya geldiler. Kanuni gereklilikleri yerine getireceğiz. Bu yıkımın haksız olduğunu düşünüyorum. Marmaris'te benim bildiğim belki 4 bine yakın yıkılacak bina var. Özellikle burayı yıkmak için niye bu kadar acele ettiler bunu merak ediyorum."

Bu arada, ilçedeki çok sayıda yer hakkında da yıkım kararı alındığı ve yıkım işlemlerinin yakın zamanda gerçekleştirileceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaris'te İki Restoran ve Bir Barın Kaçak Kısımları Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement