Marmaris'te İlk Defa Koşu Maratonu Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te İlk Defa Koşu Maratonu Düzenlendi

Marmaris\'te İlk Defa Koşu Maratonu Düzenlendi

Marmaris Belediyesi ve Uzunetap iş birliğiyle ilk kez düzenlenen RunMarisRun Yarı Maratonu spor ve eğlenceyi bir araya getirdi.

06.06.2016 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris Belediyesi ve Uzunetap iş birliğiyle ilk kez düzenlenen RunMarisRun Yarı Maratonu spor ve eğlenceyi bir araya getirdi.

Hafta sonu gerçekleştirilen etkinlik kapsamında değişik yaş gruplarından 602 sporcu yarıştı. Aktivitelere Netsel Marina ev sahipliği yaparken, yarışların startı da aynı yerden verildi. Çocuklar için düzenlenen 500 metrelik Minimaris'e ilgi yoğun oldu. Yetişkinlerse 5, 10 ve 21 kilometrelik etaplar da ter döktü.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da 5 kilometrelik halk koşusu etabına katıldı. Marmaris'in birçok sportif etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirten Başkan Acar, "Rekora doğru gidiyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz RunMarisRun yarışlarına ev sahipliği yaptık. Bu bizim için çok anlamlı oldu. Hem ilçeden hem değişik illerden hem de başka ülkelerden gelen sporcularla kent yaşayanımızı kaynaştırdık. Spor adına farkındalık yaratmaya çalıştık. Bunu geleneksel hale getireceğiz. Katılımın daha da yüksek olduğu daha profesyonel organizasyonlara zamanla ev sahipliği yapacağız" dedi.

Şenlik havasında geçen organizasyonda 21 kilometrede 1 saat 19 dakika 43 saniyelik derecesiyle Nina Byckov birinci oldu. Byckov'u Sanem Eser ve Yeliz Kurt izledi. 10 kilometrede 35 dakika 11 saniyeyle Üzeyir Söylemez, 5 kilometrede ise 18 dakika 18 saniyeyle Suat Karabulak ilk sırayı elde etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te İlk Defa Koşu Maratonu Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement