Marmaris'te İlk İftarı Başkan Acar Verdi - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te İlk İftarı Başkan Acar Verdi

Marmaris\'te İlk İftarı Başkan Acar Verdi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayarak ilk iftarı huzurevinde verdi.

30.06.2014 14:01  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA(İHA) Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayarak ilk iftarı Huzurevinde verdi.

Başkan Acar iftar sonunda yaptığı açıklamada, Ramazan ayının tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederek, İslam aleminin Ramazan ayını kutladı.

Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde düzenlenen iftar yemeğine; CHP Marmaris İlçe Başkanı Candan Yürekli, Belediye Meclis Üyeleri, Huzurevi Dernek Başkanı Zehra Yüzak ile belediye birim amirleri ile basın mensupları katıldı.

İftar yemeği ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Acar, "Ne mutlu bizlere sağlık içerisinde mübarek ramazan ayına girmenin mutluluğu içerisindeyiz. Özel bir ay olması sebebiyle iyi niyetin, hoşgörünün, yardımlaşmanın, paylaşmanın, özellikle sabrın bünyesinde barındırdığı bu özel ayı dostlarımızla birlikte yaşıyoruz. İnsanlarımız ibadetlerini yapıyor. Ben Belediye Başkanı olarak ramazan ayının ilk iftarını vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan ayının tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diler, İslam aleminin Ramazan ayını gönülden kutluyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te İlk İftarı Başkan Acar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement