Marmaris'te Korsan Gemisi Barbossa - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Korsan Gemisi Barbossa

Marmaris\'te Korsan Gemisi Barbossa

Avrupa'nın en büyük korsan gemisi konseptli gezi teknesi 'Barbossa', Muğla'nın Marmaris Limanı'na demir attı.

16.04.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'nın en büyük korsan gemisi konseptli gezi teknesi 'Barbossa', Muğla'nın Marmaris Limanı'na demir attı. Sezon boyunca ilçede hizmet verecek gezi teknesinin standart tur rotalarında seyretmeyeceği vurgulandı.

Alanya'dan yola çıkan ve Marmaris Limanı'na demir atan 400 yolcu kapasiteli ve 46 metre uzunluğundaki 'Barbossa', özelliğiyle dikkati çekti. Korsan gemisi konseptinde inşa edilen beş katlı ve beş direkli teknedenvatandaşlar bakışlarını alamadı. Gezi teknesinin sezon boyunca, ilçede hizmet vereceği ve standart tur rotalarında seyretmeyeceği vurgulandı.

Tekneyi Marmaris'e getiren Neptün Expres Firma Ortağı Ali Berk, 1893 yılında babalarıyla başladıkları tekne sektöründe hizmet verdiklerini belirterek, "Bugün Türkiye ve Avrupa'nın en büyük korsan teknesini Marmaris'e getirmekten onur duyuyoruz. 400 kişilik tekne kendine özel turlarla yaz boyunca misafirlerimize hizmet verecek. Ayrıca gece disko partiler de düzenleyeceğiz" dedi.

Turların standart rotalarda yapılmayacağının altını çizen Ali Berk, "Teknemiz Marmaris'in bir koyuna doğru sabah saatlerinde hareket edecek. Genellikle ailelere hizmet verecek. Beş katlı gemide kaydıraklar da çocukların hizmetinde olacak. Gemi gün içinde demirlediği bir koyda, animasyon ekibiyle de hizmet verecek. Hazine avı ve benzeri etkinliklerle çocuklar eğlendirilecek" dedi.

Gemide klimalı kapalı yemek salonu, üç bar, köpük partili disko, oyun salonu, üçüncü kattan denize inen su kaydırağı, animasyon ekibi ve birçok aktivite bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Korsan Gemisi Barbossa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement