Marmaris'te Mühür Sezonu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Mühür Sezonu Açıldı

Marmaris\'te Mühür Sezonu Açıldı

Marmaris Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Yeni Yol caddesi Sevgi Yolu üzerinde bulunan 11 iş yerini onaylı mimari projeye aykırılık sebebiyle mühürledi.

11.09.2014 11:12  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris İlçesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Yeni Yol caddesi Sevgi Yolu üzerinde bulunan 11 iş yerini onaylı mimari projeye aykırılık sebebiyle mühürledi.

Sabah saatlerinde Tepe Mahallesi Sevgi Yolu sokağına gelen Fen İşleri ve Zabıta ekipleri, sokak üzeri ve pasaj içindeki 11 iş yerini mühürlemeye başladı. Emniyet güçlerinin de çıkabilecek olaylara karşı tedbir aldığı sokakta, bazı işyeri personelleri tebliğe rağmen mühürlemeden habersizdi. Karşılarında zabıta ekiplerini gören iş yeri sahip ve çalışanları şaşkınlık içinde eşyalarını toplayarak işyerinden ayrıldı. Mühürleme sırasında bazı iş yerlerinin kepenklerinin kapalı olduğu dikkat çekti. Mühürleme işlemi sırasında herhangi bir olay yaşanmadı.

Konuyla ilgili Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "24 Temmuz 2014 tarih ve 6293 kayıt nolu şikayet dilekçesine istinaden yapılan inceleme sonucunda 11 adet yapı, onaylı mimari projesine aykırılı tespit edilerek 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 32. ve 42. maddesi gereğince Marmaris Belediyesi ekiplerince yapı tatil zaptı ile mühürlenmiştir" ifadelerine yer verildi.

Marmaris Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda da çok sayıda işyeri mühürlenmiş, mühürleme nedeniyle işyeri sahipleri ile Belediye karşı karşıya gelmişti. Mühürleme işlemlerinin turizm sezonu bitmeden yapılmasına da esnaf tepki gösterdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Mühür Sezonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • başbakan: bi tek bu belediyede var bu muamele zaten milletin işleri yok bide sezon sonu biraz insaf niye gidip yeşil marmarisi yıkacaktın hani mühürlücektin ruhsatsızdı işiniz gücünüz garibanla. . . 4 0 Yanıtla

Advertisement