Marmaris'te Polisi Alarma Geçiren Koku - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Polisi Alarma Geçiren Koku

Marmaris\'te Polisi Alarma Geçiren Koku

Marmaris'te polis ekipleri, ceset olduğu ihbarı üzerine gittiği apartman dairesinde çöplerle karşılaştı.

12.08.2014 17:10  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemeralı Mahallesi 105 Sokak'taki Zeki Ökten Apartmanı'nın birinci katındaki dairelerden birisinden yayılan kokunun cesetten geldiğini düşünen mahalle sakinleri polisi alarma geçirdi.

İhbar üzeri mahalleye gelen ekipler, koku yayılan evin kapısını çaldı. Annesiyle birlikte yaşayan ve psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen ev sahibi, polislerin, kapısı kilitli olan bir odaya girmesine izin vermedi. Bunun üzerine içeride ceset olabileceğinden şüphelenen polis, olay yeri inceleme ekibini çağırdı.

Kokunun cesetten geldiğini düşünen mahalle sakinleri, korku ve endişeye kapıldı. Bir süredir söz konusu daireden kötü kokular geldiğini belirten vatandaşlar, "Son günlerde bu kokunun şiddeti arttı. Evimizde oturamaz duruma geldik. Bunun üzerine polise haber verdik. Evde yaşlı bir kadın kalıyordu o ölmüş olabilir diye tahmin ettik" dedi.

Ev sahibini ikna çabaları sonuç veren polis ekibi, girdiği odada çok miktarda çöple karşılaştı ve kokunun kaynağının evdeki çöpler olduğu anlaşıldı. Evin diğer odalarında da çöpler olduğu öğrenildi.

Polisin ayrılmasının ardından apartman sakinleri "çöp evin" boşaltılması için belediyeye vermek üzere dilekçe hazırlayarak imzaladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Polisi Alarma Geçiren Koku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement