Marmaris'te Sahiller Yabancı Turistlere Kaldı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Sahiller Yabancı Turistlere Kaldı

Marmaris\'te Sahiller Yabancı Turistlere Kaldı

Marmaris'te sahiller yabancı turistlere kaldıMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde bayram tatilini geçiren vatandaşların kentten ayrılmasının ardından, plajlar yabancılara kaldı.

17.09.2016 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te sahiller yabancı turistlere kaldı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde bayram tatilini geçiren vatandaşların kentten ayrılmasının ardından, plajlar yabancılara kaldı. Sahilleri dolduran yabancı tatilciler, renkli görüntüler sergiledi.

Marmaris şehir merkezinden İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan mavi bayraklı plajlarda bayram boyunca, iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık oluşturan yerli turistlerin kentten ayrılmasının ardından, sahiller yabancı turistlere kaldı. Caddelere konumlandırılmış elektronik termometreler 36 dereceyi gösterirken, yüksek nemin de etkisiyle sıcaktan bunalan yabancı turistler, tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor. Oteller bölgesi olarak adlandırılan Uzunyalı Mevkii'nden Turban Mevkii'ne kadar 6 kilometrelik alandaki yoğunluk dikkat çekiyor. Bazı kadın turistler, sonbahar güneşinin tadını çıkarmak için şezlonglarına uzanarak üstsüz bronzlaşmayı tercih etti. Kimileri ise denize çektikleri şezlonglarda uzanarak dinlenirken, bazıları şemsiye altında kitap okudu. Gürültü ve kalabalığın olmadığı sakin plajlarda deniz ile güneşin tadını çıkartan turistler, kimi zaman su sporları ile heyecan yaşadı.

Kuzey Avrupa, Hollanda, Almanya, İskoçya, İngiliz turistlerin yoğunlukta olduğu ilçede, otel havuzları ve su parkları da plajları aratmayan kalabalıklara sahne oldu. Ebeveynler, şezlonglarda dinlenmeyi tercih ederken, çocuklar gün boyu havuzun keyfini çıkardı. Kimi turistler, sahil yolunda bikini ve mayolarıyla yürüyüş yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Sahiller Yabancı Turistlere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement