Marmaris'te Sahte Para Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Sahte Para Operasyonu

Marmaris\'te Sahte Para Operasyonu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir benzinlikten yakıt aldıktan sonra sahte para veren 3 kişi jandarma kontrol noktasında yakalanarak gözaltına alındı.

29.08.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir benzinlikten yakıt aldıktan sonra sahte para veren 3 kişi jandarma kontrol noktasında yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde 5 bin 850 TL sahte para ele geçirildi.

Olay, dün akşam üzeri ilçe çıkışındaki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Yakıt almak için otomobille istasyona gelen M.D,(20) M.K, (24) ve F.Ç(28), istasyon görevlisine 100 lira para verdi. Görevli parayı kontrol edip sahte olduğunu anladı ve polise bildirdi. Marmaris Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri, İlçeden çıkış yapan aracın durdurulması için Çetibeli Jandarma noktasına bilgi verdi. Kontrol noktasında jandarma tarafından durdurulan araçta bulunan 3 şüpheli zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların üzerinde yapılan aramada, 79 adet 50, 19 adet 100 liralık banknot olmak üzere 5 bin 850 lira sahte para ele geçirildi. Sahte paralara el konulurken gözaltına alınan zanlılar KOM Büro ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Sahte Para Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement