Marmaris'te Sahte ve Gümrük Kaçağı İçki Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Sahte ve Gümrük Kaçağı İçki Ele Geçirildi

Marmaris\'te Sahte ve Gümrük Kaçağı İçki Ele Geçirildi

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir eve düzenlenen operasyonda, 502 litre sahte votka ve cin, çeşitli markalarda viski ağırlıklı 113 şişe gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirildi.

22.01.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir eve düzenlenen operasyonda, 502 litre sahte votka ve cin, çeşitli markalarda viski ağırlıklı 113 şişe gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü adliyeye sevk edildi.

Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin istihbarat çalışmaları sonucu bir evde sahte içki üretildiği, ayrıca gümrük kaçağı alkollü içkiyle birlikte piyasaya sürüldüğü belirlendi. Bir hafta süren fiziki takip sonrası dün saat 20.00 sıralarında eve operasyon düzenlendi.

Aramalarda damacana ile bidonlar içinde 502 litre sahte votka ve cin ile gümrük kaçağı 113 şişe viski ağırlıklı çeşitli markalarda alkollü içki ele geçirildiği belirtildi. Ayrıca aramalarda içki yapımında kullanılan malzemeler ile 1 ruhsatsız pompalı tüfek ve 8 fişek de bulunduğu belirtildi. Evdeki 6 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından 3 kişi, savcının talimatıyla serbest bırakıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından N.Ş. (54), E.Y.(39) ve S.B.(51) adliyeye sevk edildi. Sahte ve gümrük kaçağı alkollü içkilerin imha edilmek üzere Marmaris Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edildiği belirtildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Sahte ve Gümrük Kaçağı İçki Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement