Marmaris'te Spor Dolu Bir Yaza Merhaba Dedik! - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Spor Dolu Bir Yaza Merhaba Dedik!

Marmaris\'te Spor Dolu Bir Yaza Merhaba Dedik!

Düzenlediği organizasyonlar ile hem spor hem de eğlenceyi hayatımıza katan Uzunetap, 5 Haziran'da Marmaris'te gerçekleşen "RunMarisRun" ile 7'den 70'e herkesi sporla buluşturdu.

06.06.2016 08:41  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor etkinliklerine bir yenisini daha ekleyen Uzunetap'ın Marmaris Belediyesi işbirliği ile ilk defa düzenlediği "RunMarisRun" Yarı Maratonu ile spor yaparak eğlenceli bir yaza merhaba dediler.

"RunMarisRun" etkinliğinde, 21,1 km yarı maraton, 10 km ve 5 km'lik halk koşusunun yanı sıra çocuklar içinde 0,5 km MiniMaris kategori ile koşuldu.

Yarışmayı tamamlayan tüm porculara başarı madalyası, dereceye giren yarışmacılara ise koşu sonrası düzenlenen törende ödül olarak kupa ve para ödülü verildi.

Marmaris Belediyesi katkıları ve Set Adventures, AKUT, Marmaris Gençlik Spor Kulübü destekleri ile gerçekleşen RunMarisRun etkinliğinde 2016 yılında Türkiye'de ilk mağazasını açan dünyaca ünlü spor markası Under Armour, D-Resort Grand Azur Hotel, Corendon , Netsel Marina, NTVSpor ve KRALPOP gibi birbirinden önemli sponsorlar yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marmaris'te Spor Dolu Bir Yaza Merhaba Dedik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement