Marmaris'te Tatilciler Gündüz Plajları, Gece Sokakları Doldurdu - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Tatilciler Gündüz Plajları, Gece Sokakları Doldurdu

Marmaris\'te Tatilciler Gündüz Plajları, Gece Sokakları Doldurdu

MARMARİS'te tatilciler gündüz plaj ve havuz başlarını, geceleri ise sokakları ve eğlence mekanlarını doldurdu.

13.09.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARMARİS'te tatilciler gündüz plaj ve havuz başlarını, geceleri ise sokakları ve eğlence mekanlarını doldurdu.

Marmaris'te, nemle birlikte güneş altında hissedilen sıcaklık 40 dereceyi buldu. Yazlıklarında, otellerde ve pansiyonlarda tatillerini geçiren tatilciler, serinlemek için plajlara akın etti. İlçe merkezinden Turban Mevkii'nde kadar uzanan mavi bayraklı plajlar, tatilcilerin renkli görüntülerine sahne oldu. Sıcaktan bunalan tatilciler, çocuklarıyla birlikte gün boyu denizde serinleyerek oyunlar oynadı. Bazıları şemsiye altında kitap okumayı tercih ederken, kimileri ise denize çektiği şezlonglara uzanarak bronzlaşmaya çalıştı. Otel havuzları ve su parklarında plajları aratmayan kalabalıklar oluştu. Su sporlarıyla heyecan yaşayanlar, su parklarında da kaydırak, dönme dolap gibi aletlerde aileleriyle gün boyu eğlendi.

Kentte tatil yapan Mali Müşavir Elif Paçun, "Marmaris Cennet. Cenneti doyasıya yaşamaya geldim. Bayram tatili dolu ve güzel geçiyor" dedi.

Gündüz sahil ve havuzlarda serinleyen tatilciler, akşam ise kendilerini sokağa attı. Saat 21.00'den itibaren Atatürk ve Kordon Caddesi yürüyüş yolu tatilcilerin akınına uğradı. Sahile kurulu büfelerde çaylar yudumlanırken çocuklar parklarda oyunlar oynadı. Yat Limanı'nda sıralı kafeterya ve restoranlarda oturarak denizden gelen esintiyle serinlemeye ve eşsiz manzarayı seyretmeye daldı.

Disko ve barlar ise gece yarısı tatilcilerle doldu. Müziğin ve çılgın eğlencelerin adresi olan Barlar Sokağı ile Uzunyalı Mevkii'ndeki eğlence mekanları da dolup taştı. Bazı tatilciler, alkol duvarını aşarak eğlencenin tadını çılgınca çıkarmaya çalıştı. Kapasitesini dolduran bazı eğlence mekanları, kapılarını kapatarak gece saat 04.00'e kadar DJ'erin hareketli müzikleri eşliğinde vatandaşlara coşkulu bir tatil yaşattı.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Tatilciler Gündüz Plajları, Gece Sokakları Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement