Marmaris'te Tekne Motoru Hırsızlığına 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Tekne Motoru Hırsızlığına 6 Gözaltı

Marmaris\'te Tekne Motoru Hırsızlığına 6 Gözaltı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, göçmen kaçaklığında kullanılmak üzere sürat teknesi motoru çaldığı öne sürülen 6 kişi, polis tarafından yakalandı.

16.12.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, göçmen kaçaklığında kullanılmak üzere sürat teknesi motoru çaldığı öne sürülen 6 kişi, polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Başta Marmaris olmak üzere bir süredir Köyceğiz ve Datça ilçelerinde kıyıda bağlı 20 sürat teknesinin motorunun çalınması üzerine özel ekip kuran polis, çalışma başlattı. MOBESE kameralarını inceleyen polis, ilk olarak kimlikleri belirlenen S.K., M.L., S.F. ve H.Ç.'yi, dün akşam Marmaris'in Yunus Nadi Caddesi üzerindeki bir evde yakaladı. Şüphelilerin sorgusunun ardından, suç ortakları olduğu öne sürülen A.D ve F.A. da aynı gün Kuşadası'nda yakalandı.

Şüphelilerin sürat motorlarını Kuşadası'nda göçmen kaçakçılığı yapan organizatörlere 5 ila 15 bin lira arasında sattıkları iddia edildi. Şüphelilerle birlikte iki tekne motoru ve motorları çalmakta kullandıkları aparatlar da ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. - Marmarismuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Tekne Motoru Hırsızlığına 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement