Marmaris'te Termometreler 40'ı Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Termometreler 40'ı Gösterdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Termometreden görüntü- Marmaris şehir merkezinden görüntüler - Sahilden görüntü- Denizde yüzenler Marmaris'te termometreler 40'ı gösterdi- Sıcak hava nedeniyle sahillerde yoğunluk oluştu Sıcak havanın yaşamı olumsuz etkilediği Marmaris'te termometreler 40 dereceyi gösterdi.

22.07.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Termometreden görüntü- Marmaris şehir merkezinden görüntüler - Sahilden görüntü- Denizde yüzenler Marmaris'te termometreler 40'ı gösterdi- Sıcak hava nedeniyle sahillerde yoğunluk oluştu Sıcak havanın yaşamı olumsuz etkilediği Marmaris'te termometreler 40 dereceyi gösterdi. Güney Ege'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te 2 gündür devam eden sıcaklar, bugün etkisini artırdı. İlçe merkezindeki termometreler 40 dereceyi gösterdi. Deniz suyu sıcaklığı ise 26 derece ölçüldü.Sıcak havadan bunalan vatandaşlar ve yabancı turistler, Marmaris Belediyesi halk plajı, Uzunyalı ve İçmeler sahillerini doldurdu. Plajda şemsiyelerin altında oturarak güneşten korunmaya çalışan tatilciler, sık sık denize girerek serinledi. İstanbul'dan ailesiyle Marmaris'e gelip tatil yapan Mehmet Ali Özdemir, hava sıcaklığının tahminlerinden daha yüksek olduğunu ifade etti.Denize girerek ve soğuk içeceklerle serinlemeye çalıştıklarını anlatan Özdemir, nem oranının yüksek olmasının, hissedilen sıcaklığı daha da artırdığına dikkati çekti. Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, ilçede sıcak havanın hafta boyunca etkili olacağını bildirdi. Yetkililer, zorunlu bulunmadıkça güneşte kalınmaması konusunda vatandaşları uyardı.

Marmaris\'te Termometreler 40\'ı Gösterdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Termometreler 40'ı Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

  • Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var
    21:44 Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

    Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Siverek ilçe çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2 araç ile bir motosikletin karıştığı bildirildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

  • Batman'da iftar saatinde husumetlisinin iş yerine silahla ateş eden şüpheli yakalandı
    21:43 Batman'da iftar saatinde husumetlisinin iş yerine silahla ateş eden şüpheli yakalandı

    Batman'da H.Y. isimli şahıs, iftar saatinde gittiği husumetlisi R. A'nın cep telefonu dükkanına silahla ateş etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken iş yerinde hasar meydana geldi. Şüpheli H.Y. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

  • Solingen'de Türk Asıllı Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi
    21:43 Solingen'de Türk Asıllı Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde kundaklama sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi. Törene çevre sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konuşmalarda olayın aydınlatılması ve ırkçılığın lanetlenmesi istendi.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı
    21:41 Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı. Davutoğlu, programda yaptığı konuşmada, Samsun'un bilinçli seçmenlere sahip bir il olduğunu belirtti. Ayrıca, 31 Mart seçimlerinde halkın iktidara mesaj vereceğine inandığını ve temiz, ahlaklı bir belediyecilik anlayışını göstereceklerini söyledi. Davutoğlu, 1 Nisan sonrası için kaygılı olduğunu ifade ederek, toplumsal muhalefetin yoğunluk oluşturduğunu ve siyasetlerini daha güçlü bir şekilde yapma sorumluluklarının olduğunu vurguladı.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter: Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı kim?
    21:41 MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter: Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı kim?

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Ataşehir İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanının fotoğrafının veya afişinin paylaşılmasından utanıp utanmadığını sordu. Yönter, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adaylarının seçimi kazanacağını belirtti ve İstanbul'un tek gündemi olan bir belediye başkanının yönetmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Ekrem İmamoğlu'nun 5 yıldır İstanbul'da görülmediğini iddia ederek, İstanbul'un son 5 yılda 50 yıl kaybettiğini söyledi.


Advertisement