Marmaris'te Yangına Karşı Bakir Koylarda Kuru Ot Temizliği - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Yangına Karşı Bakir Koylarda Kuru Ot Temizliği

Marmaris\'te Yangına Karşı Bakir Koylarda Kuru Ot Temizliği

Marmaris'te yangına karşı bakir koylarda kuru ot temizliği MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde yer alan ve araçla ulaşımın olmadığı bakir ada koylarında bulunan kuru otlar, yangın tehlikesine karşı temizlenmeye başlandı.

02.07.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te yangına karşı bakir koylarda kuru ot temizliği

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde yer alan ve araçla ulaşımın olmadığı bakir ada koylarında bulunan kuru otlar, yangın tehlikesine karşı temizlenmeye başlandı.

Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü, Milli Parklar Müdürlüğü ve Marmaris Çevrecileri Derneği yetkilileri, yangın tehlikesine karşı araçla ulaşım olmayan bakir ada koylarında zemin temizliği başlattı. Temizlik, ilk olarak Cennet Adası'ndaki bakir koylarda gerçekleştirildi. İçmeler limandan tekneyle koylara hareket eden yaklaşık 30 orman işçisi ile çevreciler, adadaki kuru otları temizledi. Otların yanı sıra yaklaşık 10 torba çöpün de toplandığı belirtildi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı Ahmet Kutengin, "Dernek olarak sürekli koyları ve adaları kontrol etmeye çalışıyoruz. Son denetlememizde şu an bulunduğumuz Cennet Adası'ndaki bu koyun yangına çok elverişli olduğunu tespit ettik. Bu bizi tedirgin etti. Orman İşletme ve Milli Parklarla anlaşarak bir ekip halinde gelerek temizlik çalışması başlattık. Bundan sonra da koy ve adalarda denetimlere devam edeceğiz" dedi.

Doğuş Esat BERME/ MARMARİS (Muğla), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Yangına Karşı Bakir Koylarda Kuru Ot Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement