Marmarisli Gazeteciler Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika
Yerel

Marmarisli Gazeteciler Kan Bağışında Bulundu

Marmarisli Gazeteciler Kan Bağışında Bulundu

Marmaris’te görev yapan basın mensupları, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Kızılay’a kan bağışında bulundu.

10.01.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te görev yapan basın mensupları, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kızılay Marmaris Şubesi ve Ahu Hastanesi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Hastanenin acil sevisinde gerçekleştirilen kampanyada, hastane personeli ve AKUT Marmaris Ekibi üyeleri kan verdi. Kampanyayı haber yapmak için hastaneye giden ulusal ve yerel basında çalışan gazeteciler de "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle kan bağışında bulundu.

Kan veren gazetecilerden DHA muhabiri Doğuş Esat Berme, düzenli olarak kan bağışında bulunduğunu belirterek, Gazeteciler Günü vesilesiyle bu duyarlılığını tekrarladığını söyledi. Kan vermenin sağlıklı bir hareket olduğuna işaret eden Berme, "Şifa bekleyen insanlara bir nebze de olsa katkı sağlamak mutluluk verici. Kan vermek aynı zamanda kendi sağlığınız için de faydalı. Herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum" dedi.

Berme, aynı zamanda organlarını da bağışladığını dile getirdi. Marmaris Gündem Gazetesi Haber Müdürü Enden Türkkan da, Çalışan Gazeteciler Günü'nde kan vermek gibi duyarlı bir davranışta bulundukları için mutlu olduklarını ifade etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmarisli Gazeteciler Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement