Marsel İlhan, Djokovic'e Yenildi - Son Dakika
Spor

Marsel İlhan, Djokovic'e Yenildi

Marsel İlhan, Djokovic\'e Yenildi

Türk tenisçi Marsel İlhan, ATP Dubai çeyrek finalinde dünya bir numarası Novak Djokovic'e 6-1'lik iki setle yenilerek turnuvaya veda etti.

26.02.2015 19:09  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATP Dubai çeyrek finalinde kariyerinin en önemli maçlarından birine çıkan Türk tenisçi Marsel İlhan, dünya bir numarası Novak Djokovic'e 6-1'lik iki setle yenilerek turnuvaya veda etti.

MAÇA TUTUK BAŞLADI

Maça tutuk başlayan Marsel, servislerinde de istikrarı sağlayamayınca ilk iki servis oyununu kaptırdı ve ilk sette 5-0 geriye düştü. Takip eden servis oyununda etkili ilk servisler atan ve bir de ace bulan Marsel, maçtaki ilk oyununu hanesine yazdırdı. Ancak Djokovic set için servis attığı oyunda Marsel'e şans tanımadı ve ilk seti 6-1 kazandı.

ÜÇ KEZ SERVİS KIRMA ŞANSINI DEĞERLENDİREMEDİ

İkinci sete açılış oyununu kazanarak giren Marsel, ikinci oyunda yakaladığı üç servis kırma şansını da değerlendiremedi. Bu andan sonra kontrolü tekrar eline alan Djokovic, ikinci seti de 6-1 kazanarak yarı finale yükselen isim oldu.

İkinci sette sırtından bir sakatlık yaşayan Marsel, sandalye molalarında iki kez tedavi gördü.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Marsel İlhan, Djokovic'e Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Tebrikler: Tabiyki tebrik ediyorum. Futbolda Aurelio olsun, atletizmde etopyadan gelenler olsun. Halterde suleymanovlar olsun hepsi bizi gururlandirdi. Marsel de zaten yegenimin ismi türkiyenin en çok kullanilan isimlerinden. Devşirilen sporcular olmasa hiç bi olayimiz yok yeminle. 30 13 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Yenilde de gururumuz 2 19 Yanıtla
  • Mrpr: Zaten buna kalmiş :) 9 0 Yanıtla
  • Carlos arroyo: Olsun helal be marsel 8 0 Yanıtla
  • A: YOK BİRDE YENECEKTİ. 3 3 Yanıtla
  • davar çobanı: işte tc. nin yani 80 milyon insandan yetişen en iyisi buysa burda kim suçlu? 4 milyon nüfuslu hırvatistan nasıl 1 numara çıkarıyor? işin aslı tc. de ilköğretim okullarında haftada 1 saat beden dersi olur oda boş geçer? kaçtane ilköğretim okulunda spor tesisleri mevcut? nasıl yetişecek bu gençler? almanyada 3 milyon türkten yetişen topcular bugün beşiktaşı tur atlatıyor! hata sistemde yani! nerde bu memleketi yönetenler?. . . 5 1 Yanıtla
  • Ak: Tabiki yenilecek 2 2 Yanıtla
  • Gercek Selcuk Sahin: Tuhh bee ben kazanir sanmistim 0 2 Yanıtla
  • Herseyyalan: Oraya cikmak bile onemli. 2 0 Yanıtla
  • Deniz g: Akilsiz insanin asil dusmani kendisidir vay su akilsisin ziniyetin haline 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement