Marsel İlhan: Şansımı Daha İyi Değerlendirmeliydim - Son Dakika
Güncel

Marsel İlhan: Şansımı Daha İyi Değerlendirmeliydim

Wımbledon Tenis Turnuvası'nda dünya 14 numarası Kevin Anderson'a mağlup olarak, turnuvaya ikinci turda veda eden milli tenisçi Marsel İlhan, "Şansımı daha iyi değerlendirmeliydim, ancak üzgün değilim. Biraz daha tecrübe kazanmam lazım. Performansımdan çok memnunum. Allah'a şükür, 2. turu gördüm. Bundan sonraki hedefim çeyrek final oynamak" dedi.

01.07.2015 23:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Wımbledon Tenis Turnuvası'nda dünya 14 numarası Kevin Anderson'a mağlup olarak, turnuvaya ikinci turda veda eden milli tenisçi Marsel İlhan, "Şansımı daha iyi değerlendirmeliydim, ancak üzgün değilim. Biraz daha tecrübe kazanmam lazım. Performansımdan çok memnunum. Allah'a şükür, 2. turu gördüm. Bundan sonraki hedefim çeyrek final oynamak" dedi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşen yılın üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon'da ikinci maçına çıkan Marsel İlhan, Güney Afrikalı Kevin Anderson'a dört sette kaybederek ikinci turda elendi. Karşılaşmanın sonunda DHA'ya konuşan milli tenisçi İlhan, bu yıl çok iyi sonuçlar aldığı için memnun olduğunu, bugünkü karşılaşmada da elinden geleni yaptığını ancak servislerdeki hataları ve tecrübe eksikliği nedeniyle kaybettiğini ifade etti. Buna rağmen üzgün olmadığını, Wimbledon'da Türkiye'yi ikinci turda temsil etmenin gurur verici olduğunu söyleyen İlhan, "Kendimi geçen yıllara göre daha iyi hissediyorum. Bu yıl iyi sonuçlar aldım. Normalde yaş ilerledikçe performansın düştüğü düşünülür, ama ben yıllar ilerledikçe daha iyi oynadığımı düşünüyorum. Bugün daha iyi servisler kullanmalıydım. Şanslarımı daha iyi değerlendirebilirdim" dedi.

"İNGİLİZLER BENİ DESTEKLEDİ"

Maç boyunca İngiliz seyircilerden büyük destek aldığını belirten milli tenisçi, sözlerine şöyle devam etti:

"Bugün büyük keyif aldım. İngiliz seyircinin desteğinden çok memnunum. Türk taraftarlarla birlikte İngiliz seyircilerin de beni desteklediklerini duydum, bu çok teşvik edici. Böyle bir kalabalık karşısında oynamak çok heyecan verici. Daha önce çekiniyordum. Bu kadar kalabalığa alışık değildim, ama artık bunu daha motive edici buluyorum."

"İSTANBUL'U ÇOK ÖZLEDİM. CUMA GÜNÜ DÖNÜYORUM"

Bundan sonraki hedeflerinden de bahseden milli tenisçi İlhan, önünde ABD Açık Tenis Turnuvası olduğunu, burada 2. turu kırarak çeyrek final oynamak istediğini söyledi. Tenisin uzun vadeli bir spor olduğunu ve her hafta yeni bir maç için hazırlandığını belirten İlhan, uzun zamandır İstanbul'dan ayrı kaldığını, arkadaşlarını, dostlarını, taraftarlarını çok özlediğini söyleyerek, "Bir aydır yokum ve herkesi çok özledim. Cuma günü İstanbul'a döneceğim. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim" dedi. - Wımbledon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marsel İlhan: Şansımı Daha İyi Değerlendirmeliydim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de 9 Kaçak Göçmen Yakalandı
    19:08 Edirne'de 9 Kaçak Göçmen Yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, bir organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı
    19:04 Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada ticari araç takla attı ve 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Çorum Belediyesi, Bin 571 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Hediye Etti
    19:02 Çorum Belediyesi, Bin 571 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Hediye Etti

    Çorum Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet hediye ederek yüzlerini güldürdü. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da dağıtıma katılarak çocuklarla ilgilendi.

  • Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını
    19:01 Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan atık depolama tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de yoğun dumanla görüldü. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak
    19:01 Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını açıkladı.


Advertisement