Martı Hemithea Hotel, Liv Hospital ile İş Birliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Martı Hemithea Hotel, Liv Hospital ile İş Birliği Yaptı

Martı Hemithea Hotel, Liv Hospital ile İş Birliği Yaptı

Martı Hemithea Hotel, Liv Hospital iş birliğiyle oluşturulan "360 Derece Zayıflama Kampı"nda misafirlerini ideal formuna kavuşturuyor.

21.07.2014 11:53  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mitolojide sağlık ve güzellik vererek yöre insanlarının hayatlarını uzattığına inanılan Tanrıça Hemithea'dan adını alan Martı Hemithea Hotel, konuklarını Liv Hospital profesyonelleri tarafından programlanan "360 Derece Zayıflama Kampı"na davet ediyor.

MORA Terapiyle Geç Kalmayın, Genç Kalın...

Sakin maviliğin sonsuz yeşille buluştuğu büyüleyici koyda bulunan Martı Hemithea Hotel konuklarına sunduğu ayrıcalıklı tatili 360 Derece Zayıflama Kampı'yla benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. İştah Kontrolü, Bölgesel İncelme, IIN Volumetrik Detoks, FCT Kişisel Training, Nefes Terapisi, Trekking, Mat Pilates, Esneme ve Su Jimnastiğinin uygulamalı olarak öğretildiği program sonunda konuklar kendilerini yenilenmiş ve beslenme alışkanlıklarını değiştirmiş olarak bulacak. Program dahilinde Mora Terapi ile iştah kesme teknikleri uygulanarak bölgesel incelme de sağlanacak. Günlük programlara ek olarak masaj, yüz ve vücut gençleştirme, özel tariflerle hazırlanan detoks içecekler, isteği bağlı olarak akşam saatleri düzenlenecek tempolu dans programlarıyla keyifli bir tatil sağlıkla bütünleşecek.

Türkiye'nin en gözde otellerinden Martı Hemithea Hotel'de yedi gece konaklamanın yanı sıra 3 öğün diyet menü, detoks bar içeceklerinin ikramı ve trekking etkinliğinden faydalanmanın mümkün olduğu program 1400 Euro. Ek olarak sunulan su jimnastiği, FTC kişisel training, Mat Pilates & Streching dahil, haftada 2 kez Mikro Plus ile bölgesel inceleme, Mora terapi ile haftada bir kez iştah kesme ve nefes terapi seanslarının bulunduğu program ise 600 Euro.

Mükemmelliğinin Kanıtı… Martı Hemithea Hotel

Göz kamaştırıcı Hisarönü Körfezi'nde bulunan, her metrekaresi özenle tasarlanmış Martı Hemithea Hotel, misafirlerine standartların ve alışkanlıkların üzerinde lüks bir tatil deneyim yaşatıyor. Martı Hemithea Hotel, tümü manzaralı olmak üzere; kimi asma katlı, kimi jakuzili; bir kısmının içinde ise kurnalı hamamı bulunan toplam 30 süiti ile konuklarına eşsiz bir konfor sunuyor. American Academy of Hospitaly Sciences (Amerikan Hizmet Bilimleri Akademisi) tarafından verilen dünyanın en prestijli ödülü"International Five Star Diamond" ve "Orta Asya ve Türkiye'nin En İyi Yeni Oteli" ödülüne sahip lüks butik otel Martı Hemithea; otel içindeki lüks hamam ve spasının yanı sıra; Martı Marina & Yacht Club içindeki farklı konseptte restoran ve barlar, patisserie, şarküteri, market ve butikleri ile hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Martı Hemithea Hotel, Liv Hospital ile İş Birliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement