Masal Dünyası Parkı'nın Prototipi Bile Ziyaretçi Akınına Uğruyor - Son Dakika
Güncel

Masal Dünyası Parkı'nın Prototipi Bile Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Masal Dünyası Parkı\'nın Prototipi Bile Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olarak görülen Masal Dünyası Park projesinin örneği bile ziyaretçi akınına uğruyor.

16.05.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olarak görülen Masal Dünyası Park projesinin örneği bile ziyaretçi akınına uğruyor.

Adana yolundaki yaklaşık 80 dönümlük arazi üzerine projelendirilen Masal Parkı'nın gerçeği aratmayan tanıtım merkezi özellikle çocukların ilgi odağı oldu. 11 adet dev Türk masal kahramanı heykelinin yanı sıra oyun alanlarının yer alacağı Masal Dünyası Parkı'nda Türkiye'nin 7 bölgesinin de tanıtımının yapılacağını belirten Osmaniye Belediye Başkanı MHP'li Kadir Kara, "Masal Dünyası Parkı, Osmaniye'nin sosyal hayatında ve bölgesel yaşam merkezi olma yolunda çok büyük bir işlevi olacak. Örnek projesi bile ziyaretçi akınına uğruyor. Projede tarihi ve kültürel öğelere büyük hassasiyet gösterdik" dedi.

Masal Parkı'nın prototipi gerçeğini aratmayacak kadar büyük göründüğünü belirten Başkan Kara, şunları söyledi:

"Projeyi yaparken Osmaniye'nin sosyal imkanlarını arttırarak, vatandaşların aileleri ile birlikte güzel zaman geçirebileceği ve mutlu anılar kazanacağı, büyük bir aktivite alanını temel hedef olarak aldık.

İlk olarak projeyi kentimizin en çok ulaşım bağlantısı olan noktaya konuşlandırdık. Parkta, Masal Parkı Giriş Kalesi ve buluşma meydanı, 500 araçlık açık otopark, giriş alanda 24 adet tematik dükkandan oluşan alışveriş sokağı, 11 adet dev Türk masal kahramanı heykeli, içlerinde Galata Serbest Düşüş Kalesi, Van Göl Canavarı Roller Coaster, Pamukkale Splash Su Oyunu, Anadolu Rüyası, Nuh'un Gemisi, Karadeniz Bot Gezintisi oyunlarının da bulunduğu toplam 12 adet atraksiyon, çocuklar için 2 adet interaktif su oyunu alanı, 6 adet softplay oyun alanı, dev dijital oyun alanı, 2 adet dev tırmanma oyun alanı, 1 adet amfi tiyatro, 1 adet 7D sinema yer alacak." - Osmaniye

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Masal Dünyası Parkı'nın Prototipi Bile Ziyaretçi Akınına Uğruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Erdogan EMEN: AKYAR ile KARACALAR arasına AKUA park yapılsa daha makbule geçerdi biz Anne ve Babalarda eğlenmek isteriz Kadir KARA başkanıma Saygılarımı ietiyorum 0 0 Yanıtla
  • mete ekici: beleş mi oyun ALANLARI 0 0 Yanıtla
  • mete ekici: beleş mi oyun ALANLARI 0 0 Yanıtla

Advertisement