Maski'den Doğanşehir'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Maski'den Doğanşehir'e Ziyaret

Malatya genelinde su ve kanalizasyon ile ilgili sıkıntıların giderilmesi ve sorunların yerinden tespiti için MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan 'İlçe İstişare Toplantıları' devam ediyor.

21.10.2014 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlki Akçadağ İlçesi'ne gerçekleştirilen toplantıların ikincisi Doğanşehir İlçesi'nde yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları ile MASKİ daire başkanları Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret etti.

Doğanşehir İlçesi'nin kanalizasyon ve içme suyu alt yapısı sorunlarıyla ilgili toplantı yapıldı. Toplantıya, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, MASKİ Daire Başkanları, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ve Belediye Başkan Yardımcıları katıldı. Doğanşehir İlçesi'nin sorunlarının konuşulduğu toplantıda özellikle kanalizasyon, içme suyu alt yapı yatırımları, su sayaçlarının takılması, şebeke kayıp ve kaçak su sorunları konuşuldu. MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, MASKİ ile ilgili ortaya çıkan sorunları en kısa süre içinde çözmeye gayret ettiklerini belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın talimatları doğrultusunda bütün ilçelerimizi tek tek ziyaret ederek, su ve kanalizasyon ile ilgili sıkıntıları belirlemeye çalışıyoruz. Bugün Doğanşehir ilçemizi ziyaret ettik. Ortaya çıkan sorunları en kısa sürede çözeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maski'den Doğanşehir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement