Maski'den Gözlet'e Yeni Sondaj Kuyusu - Son Dakika
Yerel

Maski'den Gözlet'e Yeni Sondaj Kuyusu

Maski\'den Gözlet\'e Yeni Sondaj Kuyusu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’ya bağlı Gözlet Mahallesinin içme suyu sorununu yeni açılan sondaj kuyusu ile giderecek.

07.03.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı'ya bağlı Gözlet Mahallesinin içme suyu sorununu yeni açılan sondaj kuyusu ile giderecek. Mevcut içme suyu sondaj kuyusunun mahallelinin ihtiyacını karşılayamaması nedeniyle gerçekleştirilen çalışmaların ardından vatandaşların içme suyu sorunu giderilecek.

İl genelinde su sorunu yaşanmaması için çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerde yeni içme suyu sondaj kuyusu çalışmalarına devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı'ya bağlı Gözlet Mahallesinde de yeni içme suyu sondaj kuyusu çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, mahallenin daha önceden kullandığı içme suyu sondaj kuyusunun yetersiz geldiğini söyledi. Mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine hemen harekete geçerek çalışmalara başladıklarını belirten Aytekin, açılan içme suyu sondaj kuyusundan saniyede 3 buçuk litre su alınabildiğini ifade etti. Elde edilen suyun halk sağlığı ve atom enerjisi kurumuna tahlil için gönderildiğini de sözlerine ekleyen Aytekin, suyun tahlil sonuçlarının gelmesinin ardından proje çalışmalarına başlanılacağını, daha sonra çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maski'den Gözlet'e Yeni Sondaj Kuyusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement