Maski'den Kula Belediyesi'ne Proje Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Maski'den Kula Belediyesi'ne Proje Ziyareti

Maski\'den Kula Belediyesi\'ne Proje Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula Belediyesi’nin ilçede gerçekleştireceği projelere yönelik inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

18.08.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula Belediyesi'nin ilçede gerçekleştireceği projelere yönelik inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

MASKİ Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak, Kula Belediyesi'nin hayata geçireceği projelerle ilgili ilçeyi ziyaret etti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un makamında gerçekleştirilen görüşmeye, Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk, MASKİ Kula Temsilcisi Adem Zobudoğuş ve Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz da eşlik etti.

Kula'da yapılacak altyapı yatırımlarına ilişkin konuların görüşüldüğü toplantı sonrası saha çalışması gerçekleştirildi. Karakurt Deresi ıslah çalışması, Hisarkapı mevkiinde bulunan Kayrak Kurutma Kanalı ve Mevlana Caddesi'ndeki Kurtderesi'nde hayata geçirilmesi planlanan projeler kapsamında da incelemelerde bulunan MASKİ Daire Başkanları Bircan Kaynak ve Ulvi Kaynak, ilçedeki sorunları yerinde tespit ederek, değerlendirmeler yaptı.

Yıllar sonra ilk defa MASKİ tarafından temizlendi

Uzun yıllar ihmal edilerek sel ve su baskınlarına neden olan Kula D-300 Karayolu Orhan Acar Kavşağı'nda bulunan yağmur suyu kanalına ait menfez, MASKİ ekipleri tarafından temizlenmeye başladı. Menfezde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ yetkilileri, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maski'den Kula Belediyesi'ne Proje Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement