Maski'den Laleli'de Dere Temizliği - Son Dakika
Yerel

Maski'den Laleli'de Dere Temizliği

Maski\'den Laleli\'de Dere Temizliği

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (MASKİ) bağlı Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bozköy Deresi’nin Laleli Pazaryeri altında kalan kısmında temizleme çalışmaları gerçekleştirdi.

22.07.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (MASKİ) bağlı Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bozköy Deresi'nin Laleli Pazaryeri altında kalan kısmında temizleme çalışmaları gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine hemen harekete geçen ekipler, kötü koku ve görüntü kirliliği sorununu ortadan kaldırdı.

MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde yer alan Laleli Mahallesinde dere temizliği gerçekleştirdi. Bozköy Deresi'nin Laleli Pazaryeri alt bölgesinde kalan kısmında meydana gelen koku ve görüntü kirliliğinden rahatsız olan mahalle sakinlerinin başvurusu üzerine harekete geçen ekipler, çalışmalara başlayarak vatandaşların sorununu çözdü. Yürütülen çalışmayla ilgili bilgi veren MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, mahalle sakinlerinin talebi üzerine Bozköy Deresi'nde çalışmalar yaptıklarını belirtti. MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı olarak dere temizliklerini rutin olarak yaptıklarını anlatan Patel, gelen talep üzerine hemen harekete geçildiğini ifade ederek, "Dere yatağını dolduran katı atık, ot ve çamurları temizledik. Yapılan çalışma ile hem çevreyi rahatsız eden kötü koku hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı" dedi. Mahalle halkı da Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne yapılan çalışmadan dolayı teşekkürlerini iletti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maski'den Laleli'de Dere Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement