Maski'den Mahallelere Hizmet Yağıyor - Son Dakika
Yerel

Maski'den Mahallelere Hizmet Yağıyor

Maski\'den Mahallelere Hizmet Yağıyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde kanalizasyon alt yapısı sorunları olan mahallelerin yaralarına bir bir neşter vuruyor.

11.03.2016 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde kanalizasyon alt yapısı sorunları olan mahallelerin yaralarına bir bir neşter vuruyor. MASKİ son olarak 14 bin 220 metre daha yeni kanalizasyon hattı döşeme işlemini tamamladı. Önceden ihalesi yapılan 8 ilçedeki 42 mahalleye ek olarak Alaşehir ve Sarıgöl'deki toplam 10 mahalle için de ihaleye çıkıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, il genelinde yıllardır alt yapı çalışması yapılmayan mahallelerde başlattığı kanalizasyon şebekesi döşeme ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 95 Mahalle Projesi kapsamında tamamlanan kanalizasyon alt yapı çalışmalarına 14 bin 220 metre kanalizasyon şebekesi daha eklendi. Gölmarmara ilçesi Deynekler, Tiyenli ve Kılcanlar mahallelerinde toplam 2 bin 870 metre; Kırkağaç ilçesine bağlı Bademli, Fırdanlar, Gökçukur, Kuyucak ve Kocaiskan mahallelerinde 7 bin 350 metre; Ahmetli ilçesi Yaraşlı Mahallesinde ise 4 bin metre kanalizasyon şebekesi döşeme işlemi tamamlandı.

Daha önce ihalesi gerçekleştirilmiş olan 8 ilçedeki toplam 42 mahallenin yanında, Alaşehir ve Sarıgöl'deki 10 mahallede yapılacak çalışmalar için de ihale süreci başlatıldı. İhale süreci tamamlandığında, Alaşehir ilçesinde yer alan Dağhacıyusuf, Hacıaliler, Matarlı, Şahyar ve Yeniköy mahallelerinde toplam 24 bin 522 metre; Sarıgöl ilçesine bağlı Baharlar, Dindarlı, Güneydamlar, Şeyhdavutlar ve Yukarıkoçaklar mahallelerinde ise 24 bin 600 metrelik alanda alt yapı çalışmalarına başlanacak.

VERİLEN SÖZLER YERİNE GELİYOR

MASKİ tarafından yürütülen kanalizasyon alt yapı çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Daha önce de sözünü verdiğimiz gibi, aciliyet sırasına göre belirlenen ilçe ve mahallelerin proje ve ihale süreçlerini hızla tamamlıyoruz. Son olarak 9 mahallemizde daha kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmalarımızı sonlandırdık. Çalışmaların henüz başlamadığı ilçe ve mahallelerimizin ihale süreçleri devam ediyor. Bunlara en son Alaşehir ve Sarıgöl ilçemizi de ekledik. MASKİ olarak sözümüzün arkasındayız. Daha temiz ve yaşanabilir bir Manisa için bütün ilçelerimize ve mahallelerimize hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maski'den Mahallelere Hizmet Yağıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement