Maski, Hizmet Kalitesini Sürekli Arttırıyor - Son Dakika
Yerel

Maski, Hizmet Kalitesini Sürekli Arttırıyor

Maski, Hizmet Kalitesini Sürekli Arttırıyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün ilçelerde gerçekleştirdiği eğitimler sürüyor.

09.12.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün ilçelerde gerçekleştirdiği eğitimler sürüyor. Hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla ilçelerde görev yapan personellere yönelik yapılan eğitimde, İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim Uzmanı Canan Alnıak katılımcılara iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim verdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerde görev yapan personellerine yönelik eğitimlerine devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirilen eğitimlerle vatandaşlara sağlanan hizmet kalitesinin arttırılması amaçlanıyor. Bu kapsamda Salihli, Kula, Alaşehir, Selendi, Köprübaşı, Demirci, Ahmetli ve Sarıgöl ilçelerinde görev yapan MASKİ personellerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi. Salihli Belediyesi seminer salonunda yapılan eğitimde Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Necmi Şirinkaya ile MASKİ Salihli İçme Suyu Şube Müdürü Nilhan Kılıç da yer aldı.

HİZMET KALİTESİNİN ARTTIRILMASI AMAÇLANIYOR

İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim Uzmanı Canan Alnıak tarafından verilen eğitimde katılımcılara iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgiler verildi. Eğitim seminerleri ile vatandaşlara sağlanan hizmet kalitesini arttırmayı amaçladıklarını dile getiren MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, iş sağlığı ve güvenliği ve diğer konularda gerçekleştirilecek eğitimlere ara verilmeden devam edileceğini dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maski, Hizmet Kalitesini Sürekli Arttırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement