Maski İçme Suyu Hattı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Maski İçme Suyu Hattı Çalışmalarına Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü içme suyu hattı çalışmalarına devam ediyor.

28.06.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü içme suyu hattı çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ tarafından, Aşağıbağlar ile Tandoğan Mahallesi arasına 7 bin 395 metre ölçülebilir içme suyu hattı çalışmaları sürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Aşağıbağlar ve Tandoğan Mahalleleri içme suyu hattı ölçülebilir alt bölge işine devam ettiklerini belirtti.

Özdemir, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte içme suyunun ölçülebilirliğiyle ilgili yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçileceğini ifade ederek şunları kaydetti:

"İçme suyu konusunda ölçülebilir bir altyapı oluşturmak için Aşağıbağlar ve Tandoğan mahallelerini pilot bölge olarak seçtik. Her iki mahalle için 7 bin 395 metre hat yapımı, 395 abone bağlantısı ve 2 debimetre odası yapılacak. Şu ana kadar 100'lük dukdil borular ile 4 bin 10 metre, 150'lik dukdil borular ile 788 metre, 200'lük dukdil borular ile 55 metre olmak üzere toplamda 4 bin 853 metre hat döşendi. Yaklaşık 1.6 milyon liraya mal olacak çalışma sonunda mahalleli sağlıklı bir içme suyu altyapısına kavuşmuş olacak. Malatya genelinde kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu drenaj altyapı çalışmalarını sağlıklı bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarımız devam ediyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maski İçme Suyu Hattı Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement