Maski'nin Gördes'te Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Maski'nin Gördes'te Çalışmaları Sürüyor

Maski\'nin Gördes\'te Çalışmaları Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 95 Mahalle Projesi kapsamında altyapı sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

06.06.2016 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 95 Mahalle Projesi kapsamında altyapı sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 17 ilçeyi kapsayan içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. MASKİ ekipleri, Balıklı Mahallesi'ndeki 2 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı döşeme işlemleri başlarken, malzeme sevkiyatı yapılan Karayağcı da ise içme suyu hattında yenileme çalışmaları yakın zamanda başlayacak. MASKİ ekiplerinin ilçede Karayağcı mahallesinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları tamamlamasının ardından Beğenler'de ise çalışmaların sona yaklaşıldı. Dargıl'da ise çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak.

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, il genelinde yaptığı içme suyu ve kanalizasyon altyapılarını yenileme çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. Koç, "Gördes ilçemizde Balıklı, Beğenler, Karayağcı ve Dargıl mahallerinde hem içme suyu hem de kanalizasyon hatlarını yeniliyoruz. Çalışmalarımız tamamlanınca ilçemizde toplamda 22 bin metrelik altyapı sağlıklı bir yapıya kavuşmuş olacak. Balıklı'da kanalizasyon hattında çalışmalar başladı. Karayağcı'da ise malzemeler ilçeye sevk edildi. Mahallemizde çalışmalarımız kısa sürede başlayacak. Gördes'e yaptığımız yatırımlar sadece bununla sınırlı değil. İlçemize bir atıksu arıtma tesisi kazandırıyoruz. Bu nedenle, tesisimize bağlanacak olan yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarımızda devam ediyor. Her ilçemize hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maski'nin Gördes'te Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement