Maski Sağlıklı Altyapı İçin Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Maski Sağlıklı Altyapı İçin Çalışıyor

Maski Sağlıklı Altyapı İçin Çalışıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede uzun yıllar vatandaşların rahat edeceği altyapı sistemlerini hayata geçiriyor.

22.09.2016 14:05  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlıklı altyapı sistemleri için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir'in Yeniköy Mahallesi'nde içme suyu çalışmalarında 4 bin 700 metrelik anahat döşemesini tamamladı.

Alaşehir'in Yeniköy Mahallesi'nde toplamı 4 bin 700 metre olan içme suyu çalışmasında anahat bağlantısı tamamlandı. Parsel bağlantıları yapılan çalışmaları MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, yerinde inceledi. Aslay, mahallede proje üzerinde de yapılan ilerleyişi kontrol etti. Aslay'a ziyaretinde, Mahalle Muhtarı Ali Uysal eşlik etti. Mahalle Muhtarı Uysal ve vatandaşlar yapılan çalışmalar nedeniyle MASKİ'ye teşekkür etti.

Kanalizasyon çalışmaları da ilerliyor

Mahallede 4 bin 830 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları da yüzde 70 seviyesine geldi. MASKİ'nin çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahallede Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parke taşı döşenecek.

Mahallelerin kaderini değiştiriyoruz

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Alaşehir'in Yeniköy Mahallesi'ndeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aslay, "Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin kaderini değiştirecek hamlelere imza atıyoruz. Mahallelerimiz MASKİ ile birlikte kalkınacak. Döşediğimiz altyapı hatları vatandaşlarımızın uzun yıllar rahat etmesini sağlayacak. Daha yaşanabilir bir Manisa yaratmak için çıktığımız yolda attığımız önemli adımlar katlanarak büyümeye devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'den aldığımız güç ile Manisa'mız gelişimini sürdürecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maski Sağlıklı Altyapı İçin Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement