MASKİ Tahsilat İşlemlerine Başlıyor - Son Dakika
Güncel

MASKİ Tahsilat İşlemlerine Başlıyor

MASKİ Tahsilat İşlemlerine Başlıyor

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, kurumun çalışmaları hakkında Genel Müdür Yakup Koç'tan bilgi aldı.

09.07.2014 08:29  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa merkezinde MASKİ'nin su tahsilat işlemlerine başladığını belirten Başkan Ergün, tüm ilçelerin de su tahsilat devrinin tamamlanarak, artık il genelinin tahsilatlarının MASKİ bünyesinde yapılacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Su ve Kanal İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi 4. katında hizmet vermeye başlayan müdürlüğün yerleşimi ile ilgili incelemelerde bulunan Başkan Ergün, daha sonra MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcıları ve ilgili daire başkanlarıyla bir toplantı düzenledi. MASKİ'nin çalışmaları hakkında Genel Müdür Yakup Koç'tan bilgi alan Başkan Ergün, yaklaşık 1 buçuk saat süren toplantının ardından kurumun çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ay sonuna kadar 4 ilçenin su tahsilatları devralınacak

Yaklaşık 1 aydır kurulum çalışmaları süren MASKİ'nin çalışmaları hakkında ilgili Genel Müdür ve yardımcılarından brifing aldığını belirten Başkan Ergün, "Mevcut Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki su abonelikleri olsun, mevcut yapının yazılım sistemlerinin MASKİ'ye devriyle ilgili çalışmalar gerçekleştirilmiştir. Artık MASKİ bünyesinde su tahsilatlarının devri yapılmış durumda. En azından güzel bir başlangıç oldu. Tabi ilçelerin artık sıradan başlayarak, tahmin ediyorum bu hafta içerisinde Soma ilçesinin devri yapılacak. Ayın sonuna kadar da Gördes, Demirci ve Kırkağaç ilçelerimizin de tamamen aktarımını yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MASKİ Tahsilat İşlemlerine Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement