Maski Yaz Mevsimi İçin Önlemlerini Arttırdı - Son Dakika
Yerel

Maski Yaz Mevsimi İçin Önlemlerini Arttırdı

Maski Yaz Mevsimi İçin Önlemlerini Arttırdı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü yaz aylarında artan su ihtiyacı ile ilgili çözüm üretiyor.

17.05.2016 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü yaz aylarında artan su ihtiyacı ile ilgili çözüm üretiyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı, Mevlana bölgesine hizmet veren fidanlık su deposunun kapasitesini artırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, yaz aylarında vatandaşların mağdur olmaması için önemli çalışmalar yapıyor. MASKİ, mahalleleri besleyen su depolarından pompalanan suyun kapasitesini artırıyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı Mevlana Bölgesi'ne su basan pompanın kapasitesini yükseltti. Yapılan yenileme çalışması ile birlikte Bayındırlık, İshak Çelebi, Gediz ve Kocatepe mahallelerini besleyen sistem yeniden düzenlendi. MASKİ ekiplerince yapılan çalışma sonrasında saatte 90 ton su basan pompa değiştirildi. Yerine saatte 130 ton su basan pompa monte edildi. Yapılan düzenleme ile birlikte yaz aylarında vatandaşlar su sıkıntısı çekmeyecek.

Hemşerilerimiz yaz mevsiminde sıkıntı çekmesin diye uğraş veriyoruz. Yaz mevsimi ile birlikte su tüketiminin artacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların sıcak havalarda sıkıntı yaşamaması için çalışmalara başladıklarını söyledi. Başkan Ergün, "Suyun önemini biliyoruz. Yaz aylarında artan su kullanımı sonrasında hemşerilerimizin sıkıntı yaşamaması adına birçok alanda çalışmalar yapıyoruz. Bu amaçla Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairemiz de mahalleleri besleyen pompaların kapasitesini artırıyor. Mevlana bölgesinde yer alan Bayındırlık, İshak Çelebi, Gediz ve Kocatepe mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımız için önemli bir çalışma gerçekleştirdik. Saatte 90 ton su pompalayan sistemin kapasitesini 40 ton daha artırarak 130 tona çıkardık. Bu çalışmalarla Manisalı vatandaşların yaz mevsiminde sıkıntı yaşamaması için uğraş veriyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maski Yaz Mevsimi İçin Önlemlerini Arttırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement