Maski Yeni Binalarıyla Vatandaşın Hizmetinde - Son Dakika
Yerel

Maski Yeni Binalarıyla Vatandaşın Hizmetinde

Maski Yeni Binalarıyla Vatandaşın Hizmetinde

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Gölmarmara’da vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için faaliyete alınan yeni hizmet binasını ziyaret etti.

27.03.2017 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Gölmarmara'da vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için faaliyete alınan yeni hizmet binasını ziyaret etti. Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün'den aldıkları güçle hizmetlerin katlanarak büyüyeceğini ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Gölmarmara ilçesinde hizmet vermeye başlayan hizmet binasına ziyaret gerçekleştirdi. Coşkun'a, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ile Şehnaz Başaran ve İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı eşlik etti. Coşkun, yeni binadaki çalışma alanlarını gezerek, Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen ve MASKİ İlçe Şefi Mücahit Tunay'dan bilgi aldı. Hizmet binasına gerçekleştirilen ziyarette Genel Müdür Coşkun, yeni binanın Gölmarmaralılara hayırlı olmasını diledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde kısa sürede oluşturduğu yapılanmayı daha üst seviyelere taşımak için çalışmalarını sürdürüyor. Gölmarmara'da yeni yerinde hizmet vermeye başlayan MASKİ Hizmet Binası'nı ziyaret eden Genel Müdür Coşkun, muhtarlarla da bir araya gelerek isteklerini dinledi. Coşkun, Gölmarmara'ya MASKİ'nin hizmetlerinin katlanarak süreceğinin müjdesini verdi.

MASKİ'nin hizmetleri bitmiyor

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 17 ilçeye daha kaliteli hizmet sunmak için yaptıkları çalışmalarda vatandaşın çıkarını gözettiklerini ifade etti. Genel Müdür Coşkun, "Geçtiğimiz Cuma günü Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte Saruhanlı'da MASKİ'nin yeni hizmet binasını ziyaret ettik. Kısa sürede önemli yatırımlara imza atan idaremizin çalışmaları sürüyor. Bugün de Gölmarmara ilçemize kazandırdığımız yeni hizmet binamızın heyecanını yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'den aldığımız güçle hizmetlerimiz katlanarak büyüyecek. Mahalle muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadılar. Muhtarlarımızla hem bugüne kadar yaptığımız yatırımları istişare ettik hem de onların talep ve isteklerini dinledik. Hizmet binamız, Gölmarmaralılara hayırlı uğurlu olsun. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maski Yeni Binalarıyla Vatandaşın Hizmetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement