Maslak'ta Yolcu Otobüsü Devrildi : 2 Ölü, 3'ü Ağır 19 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Maslak'ta Yolcu Otobüsü Devrildi : 2 Ölü, 3'ü Ağır 19 Yaralı

Maslak\'ta Yolcu Otobüsü Devrildi : 2 Ölü, 3\'ü Ağır 19 Yaralı

Haber-kamera: Ozan URAL-Çağatay KENARLI-KENARLI-Hakan KAYA - ÜmitTÜRK / İSTANBUL DHA Kaza, Maslak TEM Bağlantı yolu girişi Çöpyolu mevkiinde saat 05.30'da meydana geldi.

31.12.2013 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-kamera: Ozan URAL-Çağatay KENARLI-KENARLI-Hakan KAYA - ÜmitTÜRK/ İSTANBUL DHA Kaza, Maslak TEM Bağlantı yolu girişi Çöpyolu mevkiinde saat 05.30'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Kırklareli'ne giden Edip Savaş yönetimindeki 39 AV 005 plakalı yolcu otobüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü geçtikten sonra Levent'e gitti. Burada İstanbul yolcularını indiren otobüs, tekrar otobana girmek için Büyükdere Caddesi'nden Maslak-TEM yolu ayrımına yöneldi. Otobüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle viraja girdiği sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlerin üzerine devrildi.

OTOBÜSÜN ALTINDA KALANLAR KURTARILDI

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine giden itfaiye ekipleri yan yatan otobüsün altında kalan yaralıları çıkartmak için çalışma başlattı. İtfaiye kalaslar ve şişme yastıklar kullanarak otobüsün altında kalan yaralıları sıkıştığı yerden çıkarttı. Ancak 2 kişi devrilen otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Yaralılar, Şişli Etfal, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma, Maslak Acıbadem ve Çapa Tıp Fakültesi Hastanelerine kaldırıldı. Kazada, hayatını kaybeden 2 kişi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan ilk incelemede hayatını kaybedenlerden birinin 65 yaşında İsmail İlgen olduğu tespit edildi. Diğer ölen kişinin üzerinden ise kimlik çıkmadı.

3 YARALININ DURUMU AĞIR

Hastane ve polis kayıtlarına göre kazada 19 kişinin de yaralandığı bildirildi. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bulunan 3 yaralının ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası gözaltına alınarak Şişli Ayazağa Polis Merkezi'ne götürülen otobüs şoförü, Edip Savaş verdiği ifadede, otobüsün bir anda kaydığını ardından da devrildiğini söylediği öğrenildi. Kazada devrilen otobüs görevlilerin yaklaşık 2 buçuk saatlik çalışmasının ardından olay yerinden kaldırıldı. Kapanan yol temizlik çalışmalarının ardından yeniden açılırken Maslak yönünde trafik yoğunluğu yaşandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maslak'ta Yolcu Otobüsü Devrildi : 2 Ölü, 3'ü Ağır 19 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement