Massa: Mercedes ile Aynı Motora Sahibiz - Son Dakika
Spor

Massa: Mercedes ile Aynı Motora Sahibiz

Massa: Mercedes ile Aynı Motora Sahibiz

Daha önce Mercedes ile aynı motora sahip olup olmadıklarını sorgulayan Massa, Alman takım ile aynı motora sahip olduklarından emin.

27.03.2015 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya GP’nin ardından açıklama yapan Brezilyalı pilot “Motor konusunda bazı güncellemeler var ve o güncellemelere sahip olmak için zorluyoruz çünkü fark çok büyük. Bu yüzden gerçekten aynı motoru almamızı umuyorum ve niçin aynı motora sahip olmadığımızı anlamıyorum.” demişti.

Bu açıklamanın ardından Rob Smedley ve Pat Symonds, Mercedes ile aynı motora sahip olduklarına inadıklarını açıkladı ve Malezya’da konuşan Massa, fikrini değiştirmiş gibi görünüyor.

Massa “Elimizdeki motor Mercedes takımı ile aynı motor. Motoru belki de diğer takımlardan daha farklı şekilde çalıştırıyorlardır. Ben aksini söylediğimde birçok kişi farklı motor olmadığını söyledi. Aynı motorsa ki ben kesinlikle eminim, farkın neden kaynaklandığını anlamak için ayrıntıları üzerinde çalışmalıyız ve bu konuda Mercedes ile yakından çalışıyoruz.Geçen yıl düzlüklerde kazanıp virajlarda zaman kaybediyorduk, ama bugün performans hemen hemen aynı. Bazı alanlarda gelişebileceğimizi biliyorum. Hem motor hem de aerodinamik anlamda çok önemli çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Massa: Mercedes ile Aynı Motora Sahibiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement